<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar 人镜慈善白话剧社


Daftar hotel di sekitar 人镜慈善白话剧社 - Malaysia, Federal Territory of Kuala Lumpur, Kuala Lumpur City Centre, Chinatown Kuala Lumpur.

 

1 Mingle Hostel Kuala Lumpur

    0.03 km dari 人镜慈善白话剧社
Mingle Hostel Kuala Lumpur 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, dapur, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti linen, cermin, tuala, almari, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Mingle Hostel Kuala Lumpur pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 53, Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 34
   
Back to Top 

2 Iron Inn Hostel

    0.05 km dari 人镜慈善白话剧社


Alamat: No 38-1 Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Seven Nite Inn

    0.06 km dari 人镜慈善白话剧社
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Seven Nite Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan linen, loker, cermin, lantai kayu/parket, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Seven Nite Inn.

Alamat: No 48, Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 51
   
Back to Top 

4 The Original Backpackers Travellers Inn

    0.11 km dari 人镜慈善白话剧社
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, The Original Backpackers Travellers Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat teksi, khidmat tiket, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti penyaman udara, kipas, pancuran, bilik mandi kongsi. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Original Backpackers Travellers Inn.

Alamat: 60 A, Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17
   
Back to Top 

5 The 5 Elements Hotel

    0.12 km dari 人镜慈善白话剧社
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, The 5 Elements Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. The 5 Elements Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 243 Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 135
   

Back to Top 

6 Tian Jing Hotel

    0.13 km dari 人镜慈善白话剧社


Alamat: No. 66 & 68, Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 169
   

Back to Top 

7 Rain Forest Hotel

    0.13 km dari 人镜慈善白话剧社
Hotel Rain Forest Chinatown terletak di kawasan popular Chinatown. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Rain Forest Chinatown adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 122 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 55
   

Back to Top 

8 ZEN Rooms Chinatown KL

    0.13 km dari 人镜慈善白话剧社


Alamat: Jalan Petaling No 107, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 55
   
Back to Top 

9 Amigo Hotel

    0.14 km dari 人镜慈善白话剧社
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Amigo Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Amigo Hotel.

Alamat: No. 107, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 30
   
Back to Top 

10 OYO 761 City Hotel

    0.14 km dari 人镜慈善白话剧社
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, City Hotel Chinatown puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, pencetak tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di City Hotel Chinatown.

Alamat: 118-120 Jalan Petaling,City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

11 Hotel Petaling

    0.14 km dari 人镜慈善白话剧社
Hotel Petaling terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, perkhidmatan di bilik 24-jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet tanpa wayar (percuma), pendingin hawa, meja, telefon, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Petaling adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 121-123, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

12 Oasis Guest House

    0.14 km dari 人镜慈善白话剧社


Alamat: No.125A, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21
   
Back to Top 

13 Grocers Inn Backpackers

    0.14 km dari 人镜慈善白话剧社


Alamat: 78, Jalan Sultan,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Hotel Chinatown 2

    0.16 km dari 人镜慈善白话剧社
Hotel Chinatown 2 adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pencetak, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, telefon, wayang gambar dalam bilik. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk rumah urut. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Chinatown 2.

Alamat: 70-72 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 51
   
Back to Top 

15 Nan Yeang Hotel

    0.17 km dari 人镜慈善白话剧社
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Nan Yeang Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, telefon, televisyen untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Nan Yeang Hotel.

Alamat: No.83, Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top