Daftar hotel di sekitar Apotik - 111-133, Beach St, Georgetown, 10300 George Town, Penang, Malaysia.

 

1 Merchant House, Beach Street. Georgetown, Penang

    0.03 km dari Apotik


Alamat: Beach Street, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 Ros Heritage Motel

    0.14 km dari Apotik
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Ros Heritage Motel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Ros Heritage Motel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia tuala, tandas tambahan, televisyen skrin rata, cermin, bilik mandi tambahan. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Ros Heritage Motel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 128 Chulia Street (inside deen claypot biryani house), Penang
Harga permulaan: MYR 55
   
Back to Top 

3 Cocoa Mews Cafe & Home

    0.15 km dari Apotik


Alamat: 101 Lebuh King, Penang
Harga permulaan: MYR 42
   
Back to Top 

4 Container Hotel Penang

    0.16 km dari Apotik
Container Hotel Penang terletak di kawasan popular Georgetown. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, daftar masuk/keluar peribadi, khidmat teksi, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, selipar, sofa, tuala, ruang tamu asing. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Container Hotel Penang pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: 4, Gat Lebuh Chulia, Penang
Harga permulaan: MYR 46
   
Back to Top 

5 Georgetown Times Inn Hotel

    0.2 km dari Apotik
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Georgetown Times Inn Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, are at hand. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Georgetown Times Inn Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 278A, Lebuh Victoria, Penang
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

6 Victoria Inn

    0.21 km dari Apotik
Victoria Inn terletak di kawasan popular Georgetown. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Restoran, lif tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, rak baju, linen, loker, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Victoria Inn.

Alamat: 278, Victoria Street,, Penang
Harga permulaan: MYR 55
   
Back to Top 

7 Armenian Suite Hotel

    0.21 km dari Apotik
Armenian Suite Hotel terletak di kawasan popular Georgetown. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, sofa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Armenian Suite Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 33 Armenian Street, Penang
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

8 Armenian House

    0.22 km dari Apotik
Berhenti di Armenian House untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga, restoran tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan linen, cermin, sofa, tuala, internet wayarles (percuma). Akses ke kemudahan hotel rumah urut, bilik permainan akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Terokai semua yang Pulau Pinang boleh tawarkan dengan menjadikan Armenian House sebagai tapak anda.

Alamat: 35, Armenian Street, Penang
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

9 SAVV Hotel

    0.22 km dari Apotik


Alamat: 39C, Pengkalan Weld, George Town, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Victoria Garden Hotel

    0.23 km dari Apotik


Alamat: 280 Lebuh Victoria, 10300 Georgetown., Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 East Indies Mansion

    0.23 km dari Apotik
Terletak di Georgetown, East Indies Mansion adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, penghantaran barang runcit, khidmat pos. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti teh percuma, tuala, kopi segera percuma, ruang tamu asing, cermin. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan East Indies Mansion pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: No.25, Lebuh China ( World Heritage Zone), Penang
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

12 Chew Jetty Home 1

    0.23 km dari Apotik


Alamat: Pengkalan Weld, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Chew Jetty Home 2

    0.23 km dari Apotik


Alamat: Weld Quay, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Ren I Tang Heritage Inn

    0.24 km dari Apotik
Ren I Tang Heritage Inn 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, kedai cenderahati, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Akses ke kemudahan hotel taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Ren I Tang Heritage Inn adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 82A, Lebuh Penang, George Town Unesco World Heritage Site, Penang
Harga permulaan: MYR 333
   
Back to Top 

15 Tonight Hotel

    0.25 km dari Apotik


Alamat: Jalan Masjid Kapitan Keling, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top