Daftar hotel di sekitar Bank Negara - Kuala Lumpur, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 K Hotel Kuala Lumpur

    0.35 km dari Bank Negara


Alamat: Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 135
   
Back to Top 

2 Canary Hotel

    0.36 km dari Bank Negara
Canary Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Canary Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 189 - 191, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

3 OYO Home 785 Lovely 1BR Arte Plus

    0.37 km dari Bank Negara


Alamat: Lorong Ampang 1, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 T Hotel Jalan TAR

    0.38 km dari Bank Negara
Berhenti di T Hotel Jalan TAR untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan T Hotel Jalan TAR pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 157 & 159, Jalan Tuanku Abdul Rahman,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

5 Frenz Hotel Kuala Lumpur

    0.39 km dari Bank Negara
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Frenz Hotel Kuala Lumpur puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Frenz Hotel Kuala Lumpur memenuhi keperluan anda.

Alamat: 135 Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

6 Swiss Hotel Kuala Lumpur

    0.44 km dari Bank Negara
Terletak di Segitiga Emas, Swiss Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Swiss Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No 12 Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 55
   
Back to Top 

7 Mpalace Hotel

    0.44 km dari Bank Negara


Alamat: Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

8 The Grand Campbell Hotel Kuala Lumpur

    0.44 km dari Bank Negara
The Grand Campbell Hotel Kuala Lumpur terletak di kawasan popular Segitiga Emas. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, kedai cenderahati, are at hand. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. The Grand Campbell Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Ground Floor, Campbell Complex, 98, Jalan Dang Wangi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

9 Leo Pacific City Centre (ex Quality Hotel City Cen

    0.45 km dari Bank Negara


Alamat: Jalan Raja Laut PO Box 11586, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Adya Hotel Kuala Lumpur

    0.46 km dari Bank Negara
Terletak di Segitiga Emas, Adya Hotel Kuala Lumpur adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Adya Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.27, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

11 Summit Hotel KL City Centre

    0.46 km dari Bank Negara
Quality Hotel City Centre terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan kolam renang terbuka, rumah urut. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Quality Hotel City Centre memenuhi keperluan anda.

Alamat: Jalan Raja Laut, P.O.Box 11586, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 169
   
Back to Top 

12 Hotel Surya

    0.47 km dari Bank Negara
Hotel Surya adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Surya.

Alamat: No 48, 1st Floor, Jalan Masjid India, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

13 StarPoints Hotel Kuala Lumpur

    0.48 km dari Bank Negara
Berhenti di StarPoints Hotel Kuala Lumpur untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, karpet, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. StarPoints Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: 149 Jalan Masjid India, 50100, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

14 Palace Hotel

    0.49 km dari Bank Negara
Palace Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, bar mini. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Palace Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 40-46 Jalan Masjid India, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 114
   
Back to Top 

15 OYO 44015 MK Inn Hotel

    0.5 km dari Bank Negara


Alamat: No. 62-64, Jalan Masjid India, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top