Daftar hotel di sekitar Batik Painting Museum Penang - 19, Lebuh Armenian, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia.

 

1 Armenian Suite Hotel

    0.04 km dari Batik Painting Museum Penang
Armenian Suite Hotel terletak di kawasan popular Georgetown. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, sofa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Armenian Suite Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 33 Armenian Street, Penang
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

2 Armenian House

    0.05 km dari Batik Painting Museum Penang
Berhenti di Armenian House untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga, restoran tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan linen, cermin, sofa, tuala, internet wayarles (percuma). Akses ke kemudahan hotel rumah urut, bilik permainan akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Terokai semua yang Pulau Pinang boleh tawarkan dengan menjadikan Armenian House sebagai tapak anda.

Alamat: 35, Armenian Street, Penang
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

3 Clans Kongsi Georgetown

    0.1 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: Cannon Square, Penang
Harga permulaan: MYR 646
   
Back to Top 

4 88 Armenian

    0.13 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: 88 Armenian Street, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 Stay Songsong Beach Street

    0.17 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: 334 Lebuh Pantai, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 Ros Heritage Motel

    0.2 km dari Batik Painting Museum Penang
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Ros Heritage Motel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Ros Heritage Motel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia tuala, tandas tambahan, televisyen skrin rata, cermin, bilik mandi tambahan. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Ros Heritage Motel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 128 Chulia Street (inside deen claypot biryani house), Penang
Harga permulaan: MYR 55
   
Back to Top 

7 B Street Hotel

    0.21 km dari Batik Painting Museum Penang
B Street Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Pulau Pinang, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pengawal keselamatan 24 jam, khidmat pos, khidmat tiket. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, cermin. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk taman. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di B Street Hotel.

Alamat: 263 Beach Street, Penang
Harga permulaan: MYR 127
   
Back to Top 

8 Spices Hotel

    0.21 km dari Batik Painting Museum Penang
Terletak di Georgetown, Spices Boutique Residence Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, khidmat tiket, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, karpet, produk pembersih, rak baju, kopi segera percuma. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Spices Boutique Residence Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Pinang tidak dapat dilupakan.

Alamat: No, 5 Lumut Lane,, Penang
Harga permulaan: MYR 241
   
Back to Top 

9 Lang Hoose Residences

    0.22 km dari Batik Painting Museum Penang
Lang Hoose Residences terletak di kawasan popular Georgetown. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, fotokopi, pencetak, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti rumah urut. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Lang Hoose Residences.

Alamat: 269 Lebuh Pantai, Penang
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

10 Merchant House, Beach Street. Georgetown, Penang

    0.22 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: Beach Street, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Cocoa Mews Cafe & Home

    0.23 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: 101 Lebuh King, Penang
Harga permulaan: MYR 42
   
Back to Top 

12 Tonight Hotel

    0.24 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: Jalan Masjid Kapitan Keling, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Ar-Raudhah Service Apartments

    0.26 km dari Batik Painting Museum Penang
Raudhah George Town City 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, karpet, cermin, sofa, ruang tamu asing. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Raudhah George Town City akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 1238 Jalan Kampung Kolam, Penang
Harga permulaan: MYR 186
   
Back to Top 

14 Armenian Street Heritage Hotel

    0.27 km dari Batik Painting Museum Penang
Berhenti di Armenian Street Heritage Hotel untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Armenian Street Heritage Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 139, Lebuh Carnarvon, Penang
Harga permulaan: MYR 169
   
Back to Top 

15 Beach Street Heritage Home for 6-8 Pax

    0.27 km dari Batik Painting Museum Penang


Alamat: 396 Lebuh Pantai, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top