<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Block 19, Science


Daftar hotel di sekitar Block 19, Science - 31750, Perak, Malaysia.

 

1 SERI ISKANDAR RAISHA HOMESTAY

    1.29 km dari Block 19, Science


Alamat: no 62 persiaran puncak iskandar 2b/3, Gopeng
Harga permulaan: MYR 181
   
Back to Top 

2 HOMESTAY 92

    1.34 km dari Block 19, Science


Alamat: NO 92, PERSIARAN PUNCAK ISKANDAR 2C/2, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Puncak Iskandar [email protected] AzzaroHome

    1.5 km dari Block 19, Science


Alamat: No 22 Persiaran Puncak Iskandar 2A/4, Puncak Iskandar, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Zi'Farhi HStay Homestay

    2 km dari Block 19, Science


Alamat: 19 Jalan Maju 3, Taman Maju, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 Lan's Homestay Seri Iskandar

    2.33 km dari Block 19, Science


Alamat: 64 Jalan Maju Empat, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   

Back to Top 

6 Golden Roof Hotel Seri Iskandar

    2.57 km dari Block 19, Science
Terletak di lokasi utama di Gopeng, Golden Roof Hotel Seri Iskandar puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Golden Roof Hotel Seri Iskandar menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Gopeng tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 25, 27A, 29A & 31A, Jalan Satu-BU3, Bandar Universiti Seri Iskandar, Gopeng
Harga permulaan: MYR 80
   

Back to Top 

7 OYO 89792 Hamriz Hotel

    2.57 km dari Block 19, Science
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Seri Iskandar, Hotel Hamriz Seri Iskandar menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including pengemasan harian, Wi-Fi percuma semua bilik, daftar masuk/keluar peribadi, khidmat teksi, meja depan 24 jam, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, rak baju, bilik persalinan. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Hamriz Seri Iskandar.

Alamat: Jalan Desa Seri Iskandar, 32600 Bota, Gopeng
Harga permulaan: MYR 84
   

Back to Top 

8 OYO 774 Hotel Iskandar

    2.66 km dari Block 19, Science
Hotel Iskandar terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Gopeng. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat bilik 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Iskandar adalah pilihan hebat untuk menerokai Gopeng atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 25A, Jalan PP7, Bandar Universiti, Gopeng
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

9 OYO 11343 Hotel Putra Iskandar

    2.67 km dari Block 19, Science


Alamat: No. 25, Persiaran Dataran Perdana 2, Jalan Tronoh, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Anggun Hotel

    2.7 km dari Block 19, Science
Anggun Hotel 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Gopeng. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pendiang api, fotokopi, pencetak terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Anggun Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Gopeng atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 5, Persiaran Dataran 6, Taman Iskandar Perdana, Seri Iskandar., Gopeng
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

11 Dhotel

    3.15 km dari Block 19, Science
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Seri Iskandar, Dhotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, kedai cenderahati, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, restoran di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, bar mini, telefon. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Dhotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 526,Lebuh SIBC,, Gopeng
Harga permulaan: MYR 232
   
Back to Top 

12 OYO 89691 Hotel Puteri Miqaila

    3.18 km dari Block 19, Science


Alamat: No 458, Persiaran SIBC 15, Seri Iskandar Business Centre, Seri Iskandar, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Hotel Amigo

    3.22 km dari Block 19, Science
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Seri Iskandar, Hotel Amigo menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Amigo. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel Amigo pilihan sempurna untuk penginapan anda di Gopeng.

Alamat: 382, Persiaran SIBC 14, Seri Iskandar Business Centre Perak, Gopeng
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

14 Hotel Kristal

    3.42 km dari Block 19, Science
Terletak di Bandar Seri Iskandar, Hotel Kristal adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Gopeng. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Kristal adalah pilihan hebat untuk menerokai Gopeng atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.1, Persiaran Dataran 6, Taman Iskandar Perdana, Gopeng
Harga permulaan: MYR 97
   
Back to Top 

15 SERI ISKANDAR ATBAS BUDGET HOMESTAY

    3.44 km dari Block 19, Science


Alamat: no 7 persiaran iskandar perdana 28 seksyen 5 seri iskandar, Gopeng
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top