Daftar hotel di sekitar Bus Express Terminal Raub - 27600 Raub, Pahang, Malaysia.

 

1 ES HOMESTAY RAUB 1

    0.31 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: 133 Taman Raub Utama, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 ES HOMESTAY RAUB 2A

    0.31 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: 133A Taman Raub Utama, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Hotel Jelai Raub

    0.76 km dari Bus Express Terminal Raub
Hotel Jelai Raub terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Raub. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Pengemasan harian, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Jelai Raub.

Alamat: 35-36, Jalan Tan Tiong, Raub
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

4 Nice Stay Holiday Home

    0.82 km dari Bus Express Terminal Raub
Terletak di Bandar Raub, Nice Stay Holiday Home adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Raub. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, meja penyambut tetamu 24-jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Nice Stay Holiday Home adalah pilihan hebat untuk menerokai Raub atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.5 Taman Bistari, Raub
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

5 OYO 635 Seven Days Hotel

    0.84 km dari Bus Express Terminal Raub
Berhenti di Seven Days Hotel untuk meneroka keajaiban Raub. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Raub, Seven Days Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 57, Bandar Raub Perdana, Jalan Lipis, Raub
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

6 Grandview Hotel

    0.93 km dari Bus Express Terminal Raub
Grandview Hotel terletak di kawasan popular Bandar Raub. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat dobi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Grandview Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 46, Bandar Raub Perdana, Raub
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

7 Grandview Vip Home

    1.15 km dari Bus Express Terminal Raub
Grandview Vip Home 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Raub. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Grandview Vip Home menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Raub tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.4&5 Jalan Makmur 1,Taman Makmur 27600 Raub Pahang, Raub
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

8 HOTEL RAUB AGRO

    1.35 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: Pusat Perniagaan Sempalit, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Hotel Agro Raub

    1.36 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: No 1-4, Pusat Perniagaan Sempalit, Jalan Lipis, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Raub Center Airbnb

    1.45 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: PT5802 Jalan Tras, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 OYO 1190 Nice Stay hotel

    1.68 km dari Bus Express Terminal Raub
Nice Stay Hotel terletak di kawasan popular Bandar Raub. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, perkhidmatan di bilik 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, pendingin hawa, meja, kipas, akses internet untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Nice Stay Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Raub.

Alamat: No.5, Taman Bistari, Raub
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

12 MASTER HOMESTAY

    3.43 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: JALAN WAWASAN 2, TAMAN WAWASAN 1,, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Comfortable HomeStay Raub

    4.14 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: No.52, Lorong Seri Wawasan 5, Taman Seri Wawasan 2, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 [5 Mins from Raub town]Dreamstory Beta Guest House

    4.16 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: 67, Lorong Seri Wawasan 6 Taman Seri Wawasan, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 [5 Mins from Raub town]Dreamstory Alpa Guest House

    4.25 km dari Bus Express Terminal Raub


Alamat: 33A,Taman Seri Wawasan 3, Raub
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top