<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Chamek


Daftar hotel di sekitar Chamek - 85400 Paloh, Johor, Malaysia.

 

1 Coco Homestay Kluang @ 14pax-16pax

    12.22 km dari Chamek


Alamat: 7 Jalan Sutera Indah 7, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 Eiman Homestay, Kluang

    12.59 km dari Chamek


Alamat: No 7, 1st Floor, Jalan Gunung Selatan 4, Taman Gunung Selatan, Kluang, Kluang
Harga permulaan: MYR 270
   
Back to Top 

3 Regolith Home

    13.99 km dari Chamek


Alamat: 86 Jalan 3/1, Kluang
Harga permulaan: MYR 595
   
Back to Top 

4 Anika Inn

    14.12 km dari Chamek
Anika Inn terletak di kawasan popular Pusat Bandar Kluang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, telefon untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kluang boleh tawarkan dengan menjadikan Anika Inn sebagai tapak anda.

Alamat: 298 , Jalan Hj Manan,Taman Liang Seng, Kluang
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

5 OYO 1214 ORO Hotel

    14.75 km dari Chamek
Oro Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar Kluang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, kawasan merokok tersedia untuk dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Oro Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kluang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 48 & 50, Tingkat 1 & Tingkat 2, Jalan Duku, Kluang
Harga permulaan: MYR 80
   

Back to Top 

6 Ailang Hotel

    14.81 km dari Chamek
Terletak di lokasi utama di Kluang, Ailang Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Ailang Hotel.

Alamat: 3 Jalan Manggis, Kluang
Harga permulaan: MYR 84
   

Back to Top 

7 Kluang Parade Hotel

    14.97 km dari Chamek
Hotel Kluang Parade terletak di kawasan popular Pusat Bandar Kluang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Kluang Parade memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 9AB-14AB, Block D, Jalan Mata Kucing, Johor-Bahru, Kluang
Harga permulaan: MYR 76
   

Back to Top 

8 The Imperial Hotel

    15.11 km dari Chamek
Terletak di lokasi utama di Kluang, The Imperial Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kluang, The Imperial Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.1, Jalan Syed Abdul Hamid Sagaff, Kluang
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

9 Hotel Anika

    15.17 km dari Chamek
Hotel Anika terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kluang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Anika. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan padang golf (dalam jarak 3 km) . Hotel Anika adalah pilihan hebat untuk menerokai Kluang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Sultanah, Kluang
Harga permulaan: MYR 152
   
Back to Top 

10 Milano Hotel

    15.24 km dari Chamek
Milano Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kluang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Milano Hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, karpet, kopi segera percuma, teh percuma, selipar. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Milano Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kluang tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.8, 10 & 12, 1st Floor, Jalan Dato Abdul Rauf, Kluang
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

11 OYO Capital O 89508 Four Seasons Ruili Hotel

    15.25 km dari Chamek


Alamat: No. 20, Jalan Bakawali, Kampung Masjid Lama, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 OYO 89786 Hotel Kluang Baru

    15.29 km dari Chamek


Alamat: No 28, Jalan Lim Swee Sim, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Homestay Idaman Wan (3mins from city,Muslim only)

    15.29 km dari Chamek


Alamat: Jalan Idaman 5, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 OYO 1229 Be Boutique Hotel

    15.3 km dari Chamek
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Kluang, Be Boutique Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Be Boutique Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kluang.

Alamat: No 8D and 8E Jalan Dato Haji Hassan, Kluang
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

15 RS Boutique Hotel Sdn Bhd

    15.33 km dari Chamek
Terletak di Pusat Bandar Kluang, RS Boutique Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kluang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan RS Boutique Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kluang.

Alamat: 1 & 2, Jalan Persiaran Yayasan, Kluang, Kluang
Harga permulaan: MYR 139
   
Back to Top