Daftar hotel di sekitar Chegar Perah - 27100 Kuala Lipis, Pahang, Malaysia.

 

    17.31 km dari Chegar Perah


Alamat: kampung gua,padang tengku, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    34 km dari Chegar Perah
Pulai Holiday Village terletak di kawasan popular Gua Musang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Tempat letak kereta, lawatan, kedai kopi, haiwan peliharaan dibenarkan, sewa basikal hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan penyaman udara, meja, beranda/teres, kipas, bilik bersambung untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Akses ke kemudahan hotel taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Pulai Holiday Village menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Gua Musang tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 20A, Kampung Pulai, Gua Musang
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    35.73 km dari Chegar Perah


Alamat: Bandar Baru Kuala Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    35.89 km dari Chegar Perah


Alamat: 28, Lorong BBKL 2/3/2, Bandar Baru Kuala Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    35.92 km dari Chegar Perah
Terletak di lokasi utama di Kuala Lipis, Hotel Centrepoint puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, restoran di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia cermin, tuala, pengesan asap, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Centrepoint.

Alamat: Level 5, Lipis CentrePoint, 27200 Kuala Lipis, Pahang Darul Makmur, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    35.94 km dari Chegar Perah


Alamat: Level 7, Lipis Centrepoint Complex, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    35.97 km dari Chegar Perah
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kuala Lipis Town Center, D Valley Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti penyaman udara, meja, televisyen, TV satelit/kabel, pancuran. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) . D Valley Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lipis tidak dapat dilupakan.

Alamat: Wisma UMNO, Jalan Bukit Bius, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    35.99 km dari Chegar Perah


Alamat: 42 & 43, Lorong BBKL 2/2/1, Bandar Baru Kuala Lipis, 27200 Kuala Lipis, Pahang D.M., Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    36 km dari Chegar Perah


Alamat: NO. 5, JALAN BUKIT BIUS, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    36.23 km dari Chegar Perah
Lipis Plaza Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lipis. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Lipis Plaza Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lipis.

Alamat: Lot 6 Kompleks Taipan, Jalan Benta / Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    36.51 km dari Chegar Perah


Alamat: 7 Jalan Bukit Residen, Komersial Bukit Residen, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top