Daftar hotel di sekitar Cheng Ho Cultural Museum - 51, Lorong Hang Jebat, 75200 Melaka, Malaysia.

 

1 Malacca jonker house

    0.02 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Berhenti di Malacca jonker house untuk meneroka keajaiban Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Malacca jonker house. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, pemanas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Malacca jonker house adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lorong hang jebat, Malacca
Harga permulaan: MYR 279
   
Back to Top 

2 Styles Hotel

    0.04 km dari Cheng Ho Cultural Museum


Alamat: 19 Lorong Hang Jebat, Malacca
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

3 Voyage Home

    0.07 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Voyage Home adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Melaka, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat pos, khidmat teksi, khidmat tiket, dapur terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, kipas boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Voyage Home memenuhi keperluan anda.

Alamat: 4, Jalan Tukang Besi., Malacca
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

4 Voyage Home and Guesthouse

    0.07 km dari Cheng Ho Cultural Museum


Alamat: 4 & 12, Jalan Tukang Besi, Malacca
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 Heeren By The River Hotel

    0.07 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Heeren By The River Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Heeren By The River Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Heeren By The River Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 7&9, Lorong Hang Jebat, Malacca
Harga permulaan: MYR 152
   
Back to Top 

6 Layang Layang Guest House

    0.1 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Berhenti di Layang Layang Guest House untuk meneroka keajaiban Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, khidmat dobi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Layang Layang Guest House pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: 26, Jalan Tukang Besi, Malacca
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

7 Raymonds Boutique Home

    0.1 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Raymonds Boutique Home terletak di kawasan popular Persiaran Jonker. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, gereja kecil, kedai runcit, kedai cenderahati, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Raymonds Boutique Home memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 63, Lorong Hang Jebat, Bandaraya Melaka, Malacca
Harga permulaan: MYR 46
   
Back to Top 

8 Heeren House by Signature Puzzle Hotel

    0.11 km dari Cheng Ho Cultural Museum


Alamat: 1 Jalan Tun Tan Cheng Lock, Malacca
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Kaya Residence

    0.11 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Terletak di lokasi utama di Melaka, Kaya Residence puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, khidmat tiket, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, are at hand. Internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, kipas, TV satelit/kabel boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Kaya Residence memenuhi keperluan anda.

Alamat: 32, Jalan Tukang Besi, Malacca
Harga permulaan: MYR 190
   
Back to Top 

10 Timez Hotel Malacca

    0.12 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Timez Hotel Malacca adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Melaka, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Timez Hotel Malacca adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 31 Jalan Hang Kasturi, Jonker Street, Malacca
Harga permulaan: MYR 228
   
Back to Top 

11 Voyage Cottage Lodge

    0.12 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Berhenti di Voyage Cottage Lodge untuk meneroka keajaiban Melaka. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan linen, cermin, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma) untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Voyage Cottage Lodge.

Alamat: 72, Lorong Hang Jebat, Malacca
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

12 Vinz Hotel

    0.12 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Vinz Hotel terletak di kawasan popular Persiaran Jonker. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Vinz Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 9, Jalan Tun Tan Cheng Lock, Malacca
Harga permulaan: MYR 139
   
Back to Top 

13 JonkeRED Heritage Hotel

    0.12 km dari Cheng Ho Cultural Museum


Alamat: 16 Jalan Laksamana, Bandar Hilir, Malacca
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Mori Residence

    0.13 km dari Cheng Ho Cultural Museum
Terletak di Persiaran Jonker, Mori Residence adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, khidmat teksi, khidmat tiket, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia tuala, internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk taman. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Mori Residence memenuhi keperluan anda.

Alamat: 3, Jalan Kampung Kuli, Malacca
Harga permulaan: MYR 160
   
Back to Top 

15 Ohana House @ 15 Kuli

    0.13 km dari Cheng Ho Cultural Museum


Alamat: 15 Jalan Kampung Kuli, Malacca
Harga permulaan: MYR 397
   
Back to Top