Daftar hotel di sekitar Departures Langkawi - Unnamed Road, 07100 Langkawi, Kedah, Malaysia.

 

    0.18 km dari Departures Langkawi
Terletak di Lapangan Terbang Langkawi, Century Helang Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Langkawi. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Century Helang Hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak) akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Century Helang Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Langkawi atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Lima, Padang Matsirat, Langkawi
Harga permulaan: MYR 234 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.47 km dari Departures Langkawi
Nur Airport Guesthouse Langkawi adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Langkawi, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi di tempat awam, letak kereta berjoki, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Nur Airport Guesthouse Langkawi memenuhi keperluan anda.

Alamat: Bulatan Airport, Pekan Padang Matsirat, Langkawi
Harga permulaan: MYR 134 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.53 km dari Departures Langkawi


Alamat: Kg Yooi Jalan Airport, Langkawi
Harga permulaan: MYR 163 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.54 km dari Departures Langkawi


Alamat: PT 425 Kampung Kuala Muda, Langkawi
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.94 km dari Departures Langkawi


Alamat: Jalan Kampung bawah, Langkawi
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.94 km dari Departures Langkawi


Alamat: Jalan kg bawah, Langkawi
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.97 km dari Departures Langkawi


Alamat: Plot No. 35, Next To Skydive Langkawi Jln Airport Padang Matsirat, Mukim Bohor, Langkawi
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.98 km dari Departures Langkawi
Senyum Inn adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Langkawi, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, sewa kereta. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Senyum Inn adalah pilihan hebat untuk menerokai Langkawi atau Cuma untuk berehat.

Alamat: T/S Lot 35, Jalan Airport Padang Matsirat, Mukim Bohor, Langkawi
Harga permulaan: MYR 63 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.98 km dari Departures Langkawi
Century Langkasuka Resort terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Langkawi. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pantai peribadi, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kelab kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak). Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Century Langkasuka Resort memenuhi keperluan anda.

Alamat: Kuala Muda, Mukim Padang Matsirat, Langkawi
Harga permulaan: MYR 372 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.98 km dari Departures Langkawi
The Smith House adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Langkawi, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, karpet, kopi segera percuma, teh percuma, minuman alu-aluan percuma. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). The Smith House adalah pilihan hebat untuk menerokai Langkawi atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot. 297, (HSM.772), Bandar Padang Matsirat,, Langkawi
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    1.13 km dari Departures Langkawi
Terletak di lokasi utama di Langkawi, Nur Budget Room Guest House puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including tempat letak kereta, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Nur Budget Room Guest House.

Alamat: Pekan Baru, Langkawi
Harga permulaan: MYR 134 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.14 km dari Departures Langkawi
Panglima Guesthouse Langkawi terletak di kawasan popular Lapangan Terbang Langkawi. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Panglima Guesthouse Langkawi pilihan sempurna untuk penginapan anda di Langkawi.

Alamat: No.5-18/1, Kampung Padang Wahid, Mk Kedawang, Kedah, Langkawi
Harga permulaan: MYR 138 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.27 km dari Departures Langkawi


Alamat: Lot 78, Jalan Kuala Muda, Mukim Padang Matsirat, Langkawi
Harga permulaan: MYR 234 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.3 km dari Departures Langkawi


Alamat: No. 1 Rumah Kedai Padang Matsirat, Jalan Padang Matsirat, Langkawi
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.34 km dari Departures Langkawi
DCoconut Villa - Langkawi adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Langkawi, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di DCoconut Villa - Langkawi. Penyaman udara, beranda/teres, televisyen, peti ais, kelengkapan tandas boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk pantai peribadi, kolam renang terbuka. Terokai semua yang Langkawi boleh tawarkan dengan menjadikan DCoconut Villa - Langkawi sebagai tapak anda.

Alamat: Jalan Kuala Muda, Langkawi
Harga permulaan: MYR 769 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top