Daftar hotel di sekitar Dermatologi - 75150 Kota Melaka, Malaka, Malaysia.

 

    0.45 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Melaka Tengah, Victoria Vacation Home menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti dapur, tempat letak kereta, bilik keluarga, penginapan bebas asap rokok tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti bilik larangan merokok, penyaman udara, televisyen, pancuran, air botol percuma. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Victoria Vacation Home.

Alamat: No.127, Lorong Singa 2, Taman Sin Hoe, Bukit Baru, Melaka
Harga permulaan: MYR 368 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.71 km dari Dermatologi


Alamat: 9833 Taman Goodwood Bukit Baru, Melaka
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.71 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Melaka Tengah, Roemahkoe Holiday Home menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Daftar masuk/keluar peribadi, tempat letak kereta, bilik keluarga, kemudahan BBQ, dapur kongsi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Roemahkoe Holiday Home.

Alamat: 8 Jalan Desa Bakti 12, Taman Desa Baru, Bukit Baru, Melaka
Harga permulaan: MYR 472 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.75 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi utama di Melaka, Hallmark View Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, kedai cenderahati, fotokopi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hallmark View Hotel.

Alamat: 9830 Bukit Baru, Melaka
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.77 km dari Dermatologi


Alamat: Jalan Solok Pantai Peringgit, Melaka
Harga permulaan: MYR 167 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.81 km dari Dermatologi
Terletak di Melaka Tengah, Hotel Super Cowboy adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, rak baju, cermin. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Super Cowboy memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.1, Jalan Malinja, Taman Malinja, Melaka
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.88 km dari Dermatologi


Alamat: PANGSAPURI PERINGGIT INDAH, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.01 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi utama di Melaka, M Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di M Hotel.

Alamat: No.102, Jalan Taming Sari, Melaka
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.06 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Melaka Tengah, Malacca Holiday Bungalow menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, kipas, televisyen untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Melaka, Malacca Holiday Bungalow akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 72, Lorong Tun Fatimah, Durian Daun, Melaka
Harga permulaan: MYR 656 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.2 km dari Dermatologi


Alamat: Jalan Mawar, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.21 km dari Dermatologi


Alamat: 6 Jalan BU 6, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.32 km dari Dermatologi


Alamat: Jalan BPM9 bukit piatu mutiara, Melaka
Harga permulaan: MYR 401 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

13 Cancel

    1.34 km dari Dermatologi


Alamat: Jalan Tun Razak, Melaka
Harga permulaan: MYR 280 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.38 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Melaka Tengah, Riverfront Sentral Boutique Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Riverfront Sentral Boutique Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 32A-38, Plaza Melaka Sentral, Jalan PMS 3, Melaka
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.41 km dari Dermatologi
Terletak di lokasi utama di Melaka, The Pines Cottage puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah daftar masuk/keluar peribadi, tempat letak kereta, kemudahan BBQ, kawasan merokok. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Tidak kira apa tujuan anda melawati Melaka, The Pines Cottage akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Jalan Penghulu Abas, Melaka
Harga permulaan: MYR 1,049 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top