Daftar hotel di sekitar Global-Pacific Degree (Melaka) - Jalan Taman Mahajaya, Taman Mahajaya, 75200 Melaka, Malaysia.

 

1 Vrest Hotel

    0.01 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Melaka, Vrest Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Vrest Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 6, Jalan KL 3/11, Taman Kota Laksamana, Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

2 SohoTown Hotel Melaka

    0.01 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)
SohoTown Hotel Melaka terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. SohoTown Hotel Melaka menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Melaka tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 18, Jalan KL 3/11, Taman Kota Laksamana Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

3 Hotel Star Moon

    0.07 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)
Hotel Star Moon terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, are at hand. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, cermin, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Star Moon.

Alamat: No. 4 & 6, Jalan KL3/10A, Taman Kota Laksamana Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

4 Sun Inns Hotel Laksamana

    0.11 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)
Terletak di Pusat bandar Melaka, AL-33 Hotel Kota Laksamana adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, linen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Melaka boleh tawarkan dengan menjadikan AL-33 Hotel Kota Laksamana sebagai tapak anda.

Alamat: 83-85 Jalan Kota Laksamana 3/8, Taman Kota Laksamana, Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

5 1992 CAPSULE HOTEL

    0.12 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: No 11, Jalan Kota Laksamana 3/15, Taman Kota Laksamana, Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 38
   
Back to Top 

6 OYO 1164 Hotel 906 Kota Laksamana

    0.13 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)
Boutique Hotel Ninety Six 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Boutique Hotel Ninety Six.

Alamat: No 11 & 13, Jalan KL 3/10A, Taman Kota Laksamana, Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

7 906 Hotel Kota Laksamana

    0.14 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan Kota Laksamana 3/10A, Malacca
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

8 OYO 1009 Regalo Hotel

    0.14 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Plot No. 17 and 19, Jalan KL 3/10A, Taman Kota Laksamana, Seksyen 3, Malacca
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 U-ME Suites - 9 BRoom Private Villa01

    0.16 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan KL 3/1c, Malacca
Harga permulaan: MYR 903
   
Back to Top 

10 Nordic Simplicity [near to Jonker St & Encore]

    0.17 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan Kota Laksamana 2/9, Malacca
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Supreme Hotel

    0.18 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)
Supreme Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, panggilan kejut, meja, jam loceng. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Supreme Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.25, Jalan Kota Laksamana 2/15, Taman Kota Laksamana Seksyen 2, Malacca
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

12 Atlantis/Jonker/Encore/City&Sea View 1265SQft/6Pax

    0.19 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan KSB 11, Malacca
Harga permulaan: MYR 270
   
Back to Top 

13 Atlantis by the Sea

    0.19 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan KSB 11A, Malacca
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

14 Comfort Home-Atlantis Seaview/Poolview (5 pax)

    0.19 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan KSB 11, Malacca
Harga permulaan: MYR 654
   
Back to Top 

15 Comfort Home-Atlantis Sea&Cityview 23F (Wifi) 8pax

    0.19 km dari Global-Pacific Degree (Melaka)


Alamat: Jalan KSB 11, Kota Syahbanda, Malacca
Harga permulaan: MYR 283
   
Back to Top