Daftar hotel di sekitar Hentian Bas Bandar Kuantan - 2704, Jalan Stadium, Stadium Darul Makmur, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia.

 

1 Hotel Makmur Baru

    0.13 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: Jalan Pasar Baru 1, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 GM HOTEL KUANTAN

    0.17 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: B-106 AND 108 JALAN BUKIT UBI KUANTAN PAHANG, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Kuantan Backpackers

    0.22 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
Kuantan Backpackers terletak di kawasan popular Bandar Kuantan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, dobi layan diri, dapur, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, kipas. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti papan damak, menunggang kuda, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Kuantan Backpackers pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: No 39, 1st Floor, Jalan Tun Ismail, Kuantan
Harga permulaan: MYR 42 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Urban Hotel

    0.26 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: B-40, Lorong Seri Teruntum 139,Jalan Bukit Ubi, Kuantan
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Darul Makmur Lodge Kuantan

    0.28 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: No13 & 14, Jalan Stadium, Kuantan, Pahang Darul Makmur, Kuantan
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 24 SEVEN HOTEL

    0.3 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: LORONG TUN ISMAIL 1,, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 24 SEVEN HOTEL

    0.3 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: LORONG TUN ISMAIL 1,, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 OYO 89442 24 Seven Hotel

    0.32 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
Terletak di lokasi utama di Kuantan, 24 Seven Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuantan ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di 24 Seven Hotel.

Alamat: 247, Lorong Tun Ismail 1, Kuantan
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 Cathayana Hotel Kuantan

    0.34 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
Berhenti di Cathayana Hotel Kuantan untuk meneroka keajaiban Kuantan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi. Televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, pemanas boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Cathayana Hotel Kuantan pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: A41/3, Lorong Tun Ismail 5, Kuantan
Harga permulaan: MYR 167 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Greenleaf Hotel

    0.35 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
Greenleaf Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuantan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, are at hand. Televisyen skrin rata, cermin, tuala, payung, internet wayarles (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Greenleaf Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: 60 - 62, Jalan Bukit Ubi, Kuantan
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 Hotel makmur

    0.35 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: B-14 & 16 tingkat 1&2 lorong pasar baru 1, Kuantan
Harga permulaan: MYR 46 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 De LA Hotel

    0.41 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
De LA Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuantan, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, pendiang api, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, internet LAN (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di De LA Hotel.

Alamat: B92-B98, Jalan Dato' Lim Hoe Lek, Kuantan
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 OYO 1005 Citilite Hotel

    0.46 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan


Alamat: E31, Jalan Dato Wong Ah Jang, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 OYO 984 Kings Hotel

    0.53 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
King's Hotel 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuantan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, daftar masuk/keluar peribadi, khidmat teksi, meja depan 24 jam di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, linen, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di King's Hotel.

Alamat: B-32 & B-34, Lorong Tun Ismail 6, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Kuantan
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 OYO 232 The Suraya Hotel

    0.58 km dari Hentian Bas Bandar Kuantan
Terletak di lokasi utama di Kuantan, Suraya Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Suraya Hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan pendingin hawa, televisyen, TV satelit/kabel, pancuran, akhbar harian. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuantan boleh tawarkan dengan menjadikan Suraya Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 55/57, Jalan Haji Abdul Aziz, Kuantan
Harga permulaan: MYR 130 | Selengkapnya:
   

Back to Top