Daftar hotel di sekitar Ho Yan Hor Museum - 1, Jalan Bijeh Timah, 30000 Ipoh, Negeri Perak, Malaysia.

 

    0.1 km dari Ho Yan Hor Museum
Terletak di Kampung Jawa, The Happy 8 Retreat @ Old Town adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Ipoh. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga, restoran terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Ipoh ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Happy 8 Retreat @ Old Town.

Alamat: 46, Market Street, Ipoh
Harga permulaan: MYR 167 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Ho Yan Hor Museum


Alamat: 68 Jalan Bandar Timah, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Ho Yan Hor Museum


Alamat: Jalan Market, Ipoh
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Ho Yan Hor Museum


Alamat: 70 Jalan Bandar Timah, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Ho Yan Hor Museum


Alamat: 74 JALAN BANDAR TIMAH MALAYSIA IPOH,, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.18 km dari Ho Yan Hor Museum


Alamat: 35 Jalan Sultan Iskandar, Ipoh
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.22 km dari Ho Yan Hor Museum
Berhenti di Container Hotel Ipoh untuk meneroka keajaiban Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, fotokopi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, kipas, kelengkapan tandas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Ipoh boleh tawarkan dengan menjadikan Container Hotel Ipoh sebagai tapak anda.

Alamat: 91, Jalan Sultan Yussuf, Ipoh, Perak, Malaysia., Ipoh
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Ho Yan Hor Museum
DG One Stop Budget Hotel 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di DG One Stop Budget Hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, DG One Stop Budget Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 126, Jalan Sultan Yussuf, 30000, Ipoh
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Ho Yan Hor Museum
Berhenti di Sarang Paloh Heritage Stay and Event Hall untuk meneroka keajaiban Ipoh. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Sarang Paloh Heritage Stay and Event Hall memenuhi keperluan anda.

Alamat: 16, Jalan Sultan Iskandar, Ipoh
Harga permulaan: MYR 242 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Ho Yan Hor Museum
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kampung Jawa, Brick Box Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Brick Box Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Ipoh atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 31 Jalan Dato Maharajalela, Ipoh
Harga permulaan: MYR 121 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Ho Yan Hor Museum
Berhenti di Abby Hotel By The River Town untuk meneroka keajaiban Ipoh. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Abby Hotel By The River Town.

Alamat: No 55 & 57, Jalan Sultan Iskandar Shah, Ipoh
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.29 km dari Ho Yan Hor Museum
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kampung Jawa, Cititel Express Ipoh menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat tiket, mesra kerusi roda hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, Cititel Express Ipoh akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 2, Jalan S.P. Seenivasagam, Ipoh
Harga permulaan: MYR 134 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.3 km dari Ho Yan Hor Museum
Ban Loong Hotel terletak di kawasan popular Kampung Kuchai. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Ipoh boleh tawarkan dengan menjadikan Ban Loong Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 51 Leech Street, 30000 Ipoh, Perak, Ipoh
Harga permulaan: MYR 130 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.33 km dari Ho Yan Hor Museum


Alamat: 23-25, Jalan Toh Puan Chan, Kampung Jawa, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.36 km dari Ho Yan Hor Museum
Berhenti di Hong Hin Hotel untuk meneroka keajaiban Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, khidmat dobi, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, kipas, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hong Hin Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Ipoh atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 13-15 1st Floor, Jalan Toh Puan Chan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top