Daftar hotel di sekitar Hospital Columbia Asia - Bintulu - Lot 3582, Block 26, Jalan Tan Sri Ikhwan, Kemena Land District, Tanjung Kidurong, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia.

 

    3.31 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: Kidurong Industrial Area, Tanjung Kidurong,, Bintulu
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    3.4 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu
Terletak di lokasi utama di Bintulu, @Thome Boutique Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat pos terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, minuman alu-aluan percuma. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. @Thome Boutique Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Bintulu tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 31-40, (2605-2614), Lot 2535, Kidurong Gateway, Jalan Kidurong, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia, Bintulu
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    3.42 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: Taman Puteri 7, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    3.43 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: Jalan Tun Hussein Onn, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    3.61 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: No. 82 Junction 5 Residence, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    3.81 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu
BH villa adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Bintulu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles (percuma), penyaman udara, peti ais, pancuran, mesin basuh. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Bintulu ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di BH villa.

Alamat: 33, Beverly Hill, Jalan Tun Hussein Onn, Bintulu
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.2 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: 4, Jalan Bintulu - Miri BBC Industrial Shophouse, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.31 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: Jalan Tun Hussien Onn, Bintulu
Harga permulaan: MYR 46 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.32 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: LOT 250-254, Jalan Tanjung Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.33 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: Taman SpringVille, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.35 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu
Motel Kapok 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, tuala, penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Motel Kapok.

Alamat: Sublot No. 74, Parent Lot 7668 Jalan Kidurong, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia, Bintulu
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.45 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu


Alamat: No.211 Taman Suarah, Jalan Sultan Iskandar,, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.52 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu
JC Mark Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, pembersih udara, rak baju, tablet dalam bilik, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, JC Mark Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 109 (Lot 8182) Ground Floor, No 107 (Lot 8180-8185) 1&2 Floor, Blocks 31 Bintulu Central, Jalan K, Bintulu
Harga permulaan: MYR 121 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    4.57 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Bintulu, WIWO Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, fotokopi, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) . WIWO Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 116-124, Lot 7668, Block 31, Kemena Land District, Bintulu
Harga permulaan: MYR 125 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.58 km dari Hospital Columbia Asia - Bintulu
Kidurong Homestay 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, khidmat dobi, kedai kopi. Linen, penyaman udara, televisyen, TV satelit/kabel, pemain DVD/CD boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Bintulu, Kidurong Homestay akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 1st Floor, Lot 27, Block 20, KLD Jalan Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top