Daftar hotel di sekitar Hospital Kulim - Lebuh Hi-Tech, Taman Perindustrian, Taman Kulim Hi-tech, 09090 Kulim, Kedah, Malaysia.

 

1 Fuller Hotel Kulim

    2.13 km dari Hospital Kulim
Berhenti di Fuller Hotel Kulim untuk meneroka keajaiban Alor Setar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Fuller Hotel Kulim. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, tablet dalam bilik, linen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Fuller Hotel Kulim menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Alor Setar tidak dapat dilupakan.

Alamat: 50, KOTA KENARI, Kulim
Harga permulaan: MYR 127
   
Back to Top 

2 Mizati De Baiduri Homestay

    2.48 km dari Hospital Kulim


Alamat: No.17, Baiduri 1, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 D'Sandra Homestay

    2.59 km dari Hospital Kulim


Alamat: 14 Lorong Bangau 3, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Hotel Seri Malaysia Kulim

    2.66 km dari Hospital Kulim
Hotel Seri Malaysia Kulim adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Alor Setar, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, bar mini boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Hotel Seri Malaysia Kulim menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Alor Setar tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 2 Taman Tasik Putra, Kulim
Harga permulaan: MYR 135
   
Back to Top 

5 Bougainvillea Homestay

    2.79 km dari Hospital Kulim


Alamat: No 354 Jalan 4 Kota Kenari 09000 Kulim Kedah Darul Aman, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 Anak Ibu Homestay KTC 2

    2.91 km dari Hospital Kulim


Alamat: 599 lorong ktc 2/24, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 Tune Hotel - Kulim, Kedah

    3.11 km dari Hospital Kulim
Tune Hotel - Kulim, Kedah adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Alor Setar, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tune Hotel - Kulim, Kedah adalah pilihan hebat untuk menerokai Alor Setar atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 4, Jalan KLC Satu (1), Landmark Central, Kulim
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

8 OYO 1180 Village View Motel

    3.14 km dari Hospital Kulim


Alamat: No. 20, Jalan Melawis 1, Taman Melawis, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Big Apple Hotel

    3.7 km dari Hospital Kulim


Alamat: Lorong Tunku Asaad, Kulim
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

10 OYO 44058 MOTEL SRE BAYAM

    3.84 km dari Hospital Kulim


Alamat: 411, Taman Bayam Indah, Paya Besar, Lunas
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 OYO 986 Oyasumi Hotel

    4.05 km dari Hospital Kulim


Alamat: 8, Lorong 1, Taman Seri Akasia, Kulim
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

12 OYO 89486 Kulim Inn

    4.65 km dari Hospital Kulim
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kulim, Kulim Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Alor Setar ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Kulim Inn.

Alamat: Jalan Bukit Alwi, Kulim
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

13 ECO93 Vacation Home Lunas

    4.97 km dari Hospital Kulim
ECO93 Vacation Home Lunas terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Alor Setar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Tempat letak kereta, bilik keluarga, restoran hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, cermin, sofa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. ECO93 Vacation Home Lunas adalah pilihan hebat untuk menerokai Alor Setar atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Sepakat, Lunas
Harga permulaan: MYR 295
   
Back to Top 

14 Lunas DIY Homestay Double Decker

    5.19 km dari Hospital Kulim


Alamat: 897 Jalan Aman, Lunas
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 Lunas DIY Homestay (3 pax)

    5.19 km dari Hospital Kulim


Alamat: 897 Jalan Aman, Lunas
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top