Daftar hotel di sekitar Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin - 73400 Gemas, Negeri Sembilan, Malaysia.

 

    3.66 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
Gemas Golf Resort adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Tampin, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi, pencetak tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, bar mini. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (di lokasi), kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), meja ping pong. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Gemas Golf Resort memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot 1160, Jalan Mawar 3, Tampin
Harga permulaan: MYR 131 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    24.78 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
ID Hotel Yayasan terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Segamat. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, surat khabar di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, cermin, tuala, pengesan asap, internet tanpa wayar (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, ID Hotel Yayasan memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 24,25,26 Jalan PKY 1, Pusat Komersial Yayasan, Lebuhraya Segamat-Kuantan, Segamat
Harga permulaan: MYR 97 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    26.56 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
VIP Hotel terletak di kawasan popular Segamat. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, rumah urut. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di VIP Hotel.

Alamat: 1st Mile, Jalan Buloh Kasap, Segamat
Harga permulaan: MYR 148 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    26.75 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: Lot 1597 Jalan Sulir Kg Sulir Pekan Jabi, Segamat
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    27.63 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
Koptown Hotel Segamat adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Segamat, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, mesin faks, fotokopi, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Koptown Hotel Segamat.

Alamat: Jalan Kolam Air, Segamat
Harga permulaan: MYR 106 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.41 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: no 42, Jalan Genuang, Segamat, Johor-Bahru, Segamat
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.42 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: bukit siput jalan bukit indah taman bukit indah 2, Segamat
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.43 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
Terletak di lokasi utama di Segamat, Icon Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat bilik 24 jam, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda. Televisyen skrin rata, karpet, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Terokai semua yang Segamat boleh tawarkan dengan menjadikan Icon Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 57 Jalan Utama 3/5, Pusat Komersial Sri Utama, Segamat
Harga permulaan: MYR 135 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.48 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
ID Hotel Segamat terletak di kawasan popular Segamat. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di ID Hotel Segamat. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, tuala, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan ID Hotel Segamat pilihan sempurna untuk penginapan anda di Segamat.

Alamat: No. 1 & 2, Jalan Utama 2/1, Taman Utama, Segamat
Harga permulaan: MYR 97 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.62 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: No 99, Jalan Kampung Genuang, Segamat
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.81 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
Villa Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Segamat, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, perkhidmatan di bilik 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Villa Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 26 Jalan Ros, Segamat
Harga permulaan: MYR 101 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    28.91 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin
The View Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Segamat. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, lif. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di The View Hotel.

Alamat: No. 145, Centrepoint, Jalan Dato Sia Her Yam, Segamat
Harga permulaan: MYR 101 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    29.76 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: 128, Jalan Genuang, Segamat
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    30.34 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: 63, Jalan Utama 5/5, Taman Utama, Segamat
Harga permulaan: MYR 481 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    31.79 km dari Hospital Tentera Darat Kem Syed Sirajuddin


Alamat: 15 & 16, BWH JALAN GENUANG PERDANA, TAMAN GENUANG PERDANA, Segamat
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top