Daftar hotel di sekitar Hotel Sri Petaling - 30, Jalan Radin Anum, Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0.02 km dari Hotel Sri Petaling
Hotel Sri Petaling terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, karpet, linen, cermin, selipar. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Sri Petaling.

Alamat: 30 Jalan Radin Anum, Bandar Baru Sri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 159 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: 130, jalan radin anum, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Hotel Sri Petaling
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bukit Jalil, Vio Hotel Sri Petaling menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Vio Hotel Sri Petaling adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 124, Jalan Radin, Bandar Baru Sri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.22 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: 124, Jalan Radin, Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.32 km dari Hotel Sri Petaling
H Boutique Hotel Sri Petaling 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, almari. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. H Boutique Hotel Sri Petaling menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: 2A Jalan Radin Bagus 6 Bandar Baru Seri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 125 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.35 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: 159 Jalan Radin Bagus Bukit Jalil, Sri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.36 km dari Hotel Sri Petaling
Terletak di Bukit Jalil, Orange Hotel Sri Petaling adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti padang golf (dalam jarak 3 km) . Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Orange Hotel Sri Petaling.

Alamat: 21-1, Jalan Radin Bagus 6, Bandar Baru Seri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: No. 8-1&2, Jalan Radin Bagus 3, Bandar Baru Sri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: 85 & 87, Jalan Radin Bagus, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.44 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: Jalan Radin Bagus 1, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.46 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: 7 Jalan 5/149b, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.49 km dari Hotel Sri Petaling
Best View Hotel Sri Petaling terletak di kawasan popular Bukit Jalil. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, pengangkutan lapangan terbang, are at hand. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Best View Hotel Sri Petaling menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: 87, JALAN RADIN BAGUS, BUSINESS ZONE SRI PETALING, KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.53 km dari Hotel Sri Petaling
The Home Homestay Bukit Jalil terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, gereja kecil, kedai runcit, kedai cenderahati, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, bilik persalinan, cermin boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti taman. The Home Homestay Bukit Jalil adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Radin 1, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 823 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.53 km dari Hotel Sri Petaling
Berhenti di EV World Hotel Sri Petaling untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di EV World Hotel Sri Petaling. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. EV World Hotel Sri Petaling menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 83 Jalan Radin Bagus, Business Zone Seri Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.05 km dari Hotel Sri Petaling


Alamat: Jalan 1/149e, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 393 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top