Daftar hotel di sekitar Jabatan Rekod Perubatan HTAA - Tingkat 4, Kompleks ACC, Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia.

 

    0.54 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA


Alamat: E2180-2182, 1st and 2nd Floor, Jalan Dato Wong Ah Jang, Taman Liza, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.57 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Terletak di Bandar Kuantan, Arenaa Batik Boutique Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Arenaa Batik Boutique Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: E2324-2326, Jalan Dato' Wong Ah Jang, Kuantan
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.58 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA


Alamat: No 3, Jalan Haji Abdul Rahman, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.58 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA


Alamat: 51&53, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 76 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.64 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Terletak di lokasi utama di Kuantan, New Golden Star Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti memancing. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuantan, New Golden Star Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 47, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.64 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA


Alamat: Lorong Seri Teruntum 95, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.68 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Elmark Hotel Kuantan terletak di kawasan popular Bandar Kuantan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Elmark Hotel Kuantan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Elmark Hotel Kuantan menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuantan tidak dapat dilupakan.

Alamat: 2842, Jalan Dato' Wong Ah Jang, Taman Yau, Kuantan
Harga permulaan: MYR 72 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.69 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Hotel Sentral Kuantan terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuantan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Tuala, kopi segera percuma, televisyen skrin rata, cermin, linen boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Sentral Kuantan.

Alamat: No. 45-P, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 93 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.73 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA


Alamat: A22 Lorong Haji Abdul Rahman 1, Kuantan, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.73 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
De Spring Hotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuantan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, almari. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuantan ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di De Spring Hotel.

Alamat: No 157 Jalan Haji Abdul Rahman, Kuantan
Harga permulaan: MYR 101 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.81 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Terletak di Bandar Kuantan, De Champs Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, karpet, rak baju, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan De Champs Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: E-2342 & 2344, Jalan Dato Wong Ah Jang, Kuantan
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.86 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Terletak di Bandar Kuantan, Shahzan Inn Kuantan adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Terokai semua yang Kuantan boleh tawarkan dengan menjadikan Shahzan Inn Kuantan sebagai tapak anda.

Alamat: Lot PT240, Jalan Bukit Ubi/Jalan Masjid, Kuantan
Harga permulaan: MYR 110 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.86 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Terletak di Bandar Kuantan, Elite Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Elite Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Elite Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: 78, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.94 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA


Alamat: E31, Jalan Dato Wong Ah Jang, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.02 km dari Jabatan Rekod Perubatan HTAA
Classic Hotel Kuantan adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuantan, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, bar mini boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Classic Hotel Kuantan menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuantan tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.7,Bangunan LKNP (Hotel Pahang), Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 80 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top