Daftar hotel di sekitar Jalan Esfahan - Jalan Esfahan, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0.11 km dari Jalan Esfahan


Alamat: Located in K Hotel, Jalan Tuanku Abdul Rahman No142, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 150 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Jalan Esfahan
Canary Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Canary Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 189 - 191, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 121 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.14 km dari Jalan Esfahan


Alamat: Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 134 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.14 km dari Jalan Esfahan


Alamat: 142, Jalan Tuanku Abdul Rahman,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Jalan Esfahan


Alamat: 165 Lorong Tuanku Abdul Rahman,City Centre,50100 Kuala Lumpur,Federal Territory Of Kuala Lumpur 5010, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.17 km dari Jalan Esfahan


Alamat: Located in The Grand Campbell Hotel Kuala Lumpur, Jalan Dang Wangi Ground Floor Campbell Complex No., Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.18 km dari Jalan Esfahan
The Grand Campbell Hotel Kuala Lumpur terletak di kawasan popular Segitiga Emas. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, kedai cenderahati, are at hand. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. The Grand Campbell Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Ground Floor, Campbell Complex, 98, Jalan Dang Wangi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.18 km dari Jalan Esfahan
Berhenti di T Hotel Jalan TAR untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan T Hotel Jalan TAR pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 157 & 159, Jalan Tuanku Abdul Rahman,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.2 km dari Jalan Esfahan


Alamat: Kh Tower Jalan Punchak Off Jalan P.Ramlee Kuala Lumpur 50250, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Jalan Esfahan
OYO Rooms Masjid India terletak di kawasan popular Segitiga Emas. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, restoran, khidmat dobi di hotel. Almari, tuala, televisyen skrin rata, cermin, internet wayarles (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di OYO Rooms Masjid India.

Alamat: Located at Frenz Hotel 135, Jalan Tunku Abdul Rahman,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 359 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.24 km dari Jalan Esfahan
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Frenz Hotel Kuala Lumpur puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Frenz Hotel Kuala Lumpur memenuhi keperluan anda.

Alamat: 135 Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.29 km dari Jalan Esfahan


Alamat: Jalan Masjid India No 149, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.3 km dari Jalan Esfahan
Berhenti di StarPoints Hotel Kuala Lumpur untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, karpet, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. StarPoints Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: 149 Jalan Masjid India, 50100, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.31 km dari Jalan Esfahan
Premiera Hotel Kuala Lumpur adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam di hotel. Televisyen skrin rata, karpet, linen, cermin, selipar boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Premiera Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Menara MARA 232, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 180 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.31 km dari Jalan Esfahan


Alamat: Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top