<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Jalan Hang Kasturi


Daftar hotel di sekitar Jalan Hang Kasturi - Jalan Hang Kasturi, City Centre, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 ZigZag Travellers Home

    0.04 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di Chinatown, Marquee Guest Houzz adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, bilik keluarga, kawasan merokok di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Marquee Guest Houzz pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No.34, 1st Floor, Jalan Hang Kasturi,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17
   
Back to Top 

2 Submarine Guest House - Central Market

    0.1 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Submarine Guest House - Central Market puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi di hotel. Loker, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Submarine Guest House - Central Market sebagai tapak anda.

Alamat: No 9, Level 2, Lebuh Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17
   
Back to Top 

3 The Bed Station City Centre

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: Located in The Bed Station, 60A, Jalan Hang Kasturi, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persek, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

4 Hostel The Bed Station

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: Located in The Bed Station, 60A, Jalan Hang Kasturi, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21
   
Back to Top 

5 Capsule Town Hotel

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: 160, Jalan Tun HS Lee, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 34
   

Back to Top 

6 The Explorers Guesthouse

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, The Explorers Guesthouse puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, lawatan, kawasan merokok tersedia untuk dinikmati para tetamu. Kopi segera percuma, teh percuma, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Explorers Guesthouse.

Alamat: The Explorers Guesthouse, 128 -130, Jalan Tun H S Lee, City Centre, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 30
   

Back to Top 

7 Travelodge City Centre

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di Chinatown, Hotel GEO adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel GEO akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 7, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 143
   

Back to Top 

8 Matahari Lodge

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Matahari Lodge 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Matahari Lodge memenuhi keperluan anda.

Alamat: 58-1 Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 30
   
Back to Top 

9 Maro House

    0.13 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: 64, jalan hang kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Winsin Hotel Chinatown

    0.16 km dari Jalan Hang Kasturi
Berhenti di Winsin Hotel Chinatown untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Winsin Hotel Chinatown sebagai tapak anda.

Alamat: No 1 & 3 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

11 Space Hotel @ China Town Kuala Lumpur

    0.16 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: No 5-2 & 5-3, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 38
   
Back to Top 

12 Leo Leisure Hotel @ Central Market

    0.16 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Leo Leisure Hotel @ Central Market menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen, TV satelit/kabel. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Leo Leisure Hotel @ Central Market adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.6, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 38
   
Back to Top 

13 Sisiseni Hotel

    0.17 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: 1 and 3 Lebuh Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 OYO 552 Hotel KL Centre Point

    0.17 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: Unit 56, Jalan Hang Kasturi,City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 Kitez Hotel & Bunkz

    0.18 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: 37-1 , Jalan petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top