Daftar hotel di sekitar Jalan Hang Kasturi - Jalan Hang Kasturi, City Centre, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0.03 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di Chinatown, Daddy's Home adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia penyaman udara, kipas, bilik mandi kongsi. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Daddy's Home menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lot 40-1, Kasturi Walk, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 29 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.04 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di Chinatown, Marquee Guest Houzz adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, bilik keluarga, kawasan merokok di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Marquee Guest Houzz pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No.34, 1st Floor, Jalan Hang Kasturi,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Submarine Guest House - Central Market puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi di hotel. Loker, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Submarine Guest House - Central Market sebagai tapak anda.

Alamat: No 9, Level 2, Lebuh Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: Located in The Bed Station, 60A, Jalan Hang Kasturi, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persek, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: Located in The Bed Station, 60A, Jalan Hang Kasturi, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: 160, Jalan Tun HS Lee, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, The Explorers Guesthouse puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, lawatan, kawasan merokok tersedia untuk dinikmati para tetamu. Kopi segera percuma, teh percuma, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Explorers Guesthouse.

Alamat: The Explorers Guesthouse, 128 -130, Jalan Tun H S Lee, City Centre, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 29 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di Chinatown, Hotel GEO adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel GEO akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 7, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 142 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Matahari Lodge 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Matahari Lodge memenuhi keperluan anda.

Alamat: 58-1 Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 29 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: No.126C, Jalan Tun H.s. Lee, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Jalan Hang Kasturi
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Fernloft [email protected] Chinatown puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, kemudahan BBQ, lawatan di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Fernloft [email protected] Chinatown sebagai tapak anda.

Alamat: 60A, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: 64, jalan hang kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.15 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: JALAN HANG LEKIR,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Jalan Hang Kasturi
Berhenti di Winsin Hotel Chinatown untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Winsin Hotel Chinatown sebagai tapak anda.

Alamat: No 1 & 3 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.16 km dari Jalan Hang Kasturi


Alamat: Located in Lavana Hotel, Chinatown, Jalan Hang Kastur, Bangunan Mariamman No. 2, Chinatown, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top