Daftar hotel di sekitar Jalan Hang Lekir - Jalan Hang Lekir, City Centre, 50000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0 km dari Jalan Hang Lekir


Alamat: Unit 56, Jalan Hang Kasturi,City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.02 km dari Jalan Hang Lekir


Alamat: JALAN HANG LEKIR,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.04 km dari Jalan Hang Lekir
Berhenti di Le Village China Town untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, khidmat tiket, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan penyaman udara, kipas, dapur kecil, pembuat kopi/teh, bilik mandi kongsi. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Le Village China Town.

Alamat: 47, Petaling Street, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.05 km dari Jalan Hang Lekir


Alamat: 37-1 , Jalan petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.05 km dari Jalan Hang Lekir
Petaling Street Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia tuala, internet wayarles (percuma), penyaman udara, pemanas, internet LAN (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Petaling Street Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 55 & 57 Jalan Petaling Street, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 42 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.05 km dari Jalan Hang Lekir


Alamat: 160, Jalan Tun HS Lee, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Jalan Hang Lekir
Ranting Guesthouse 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, kawasan merokok, kawasan lounge/TV kongsi di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Ranting Guesthouse.

Alamat: No 20 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.06 km dari Jalan Hang Lekir
OYO Rooms Jalan Petaling adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, restoran, lif. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, cermin, tuala, internet wayarles (percuma), penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. OYO Rooms Jalan Petaling adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 37 Jalan Petaling , Chinatown, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 142 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Jalan Hang Lekir
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Soho City Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi percuma dalam semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Soho City Hotel.

Alamat: 37 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Jalan Hang Lekir
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Lantern Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, beranda/teres untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Lantern Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 38, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.08 km dari Jalan Hang Lekir


Alamat: Located in Hotel China Town Inn, Jalan Petaling No. 52-54, Kuala Lumpur 50000, Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.09 km dari Jalan Hang Lekir
Sasana Hotel Petaling Street adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Sasana Hotel Petaling Street. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Sasana Hotel Petaling Street pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 16, Jalan Petaling, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Jalan Hang Lekir
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Hotel Chinatown Inn puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, lawatan di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja, jam loceng. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel Chinatown Inn pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 52-54 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Jalan Hang Lekir


Alamat: Located in Hotel Chinatown 2, Jalan Petaling No 70, Kuala Lumpur 50000, Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Jalan Hang Lekir
Ocean 77 Hotel terletak di kawasan popular Chinatown. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Ocean 77 Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.58, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top