<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Jalan Hang Lekiu


Daftar hotel di sekitar Jalan Hang Lekiu - Jalan Hang Lekiu, City Centre, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 OYO 89494 Max Star Hotel

    0.02 km dari Jalan Hang Lekiu
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Arenaa Mountbatten Boutique Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pengawal keselamatan 24 jam, khidmat teksi, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Arenaa Mountbatten Boutique Hotel.

Alamat: 23, Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

2 Cintamani Hostel

    0.04 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: 24G, Jalan Pudu, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 38
   
Back to Top 

3 Backhome KL

    0.09 km dari Jalan Hang Lekiu
Berhenti di Backhome KL untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai cenderahati, khidmat tiket, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan linen, loker, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk taman. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Backhome KL.

Alamat: 30 Jalan Tun H.S. Lee, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 46
   
Back to Top 

4 Hawk Hotel & Hostel

    0.1 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: No.52, Jalan Hang Lekiu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

5 YY48 Hotel

    0.1 km dari Jalan Hang Lekiu
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, YY48 Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di YY48 Hotel. Televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, panggilan kejut, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di YY48 Hotel.

Alamat: No. 48, Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 93
   

Back to Top 

6 Max Star Hotel (Backpackers)

    0.12 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   

Back to Top 

7 Hotel 1915 Kuala Lumpur

    0.12 km dari Jalan Hang Lekiu
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Hotel 1915 Kuala Lumpur puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel 1915 Kuala Lumpur pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No 49, Jalan Leboh Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 68
   

Back to Top 

8 1000 Miles Hotel

    0.13 km dari Jalan Hang Lekiu
Terletak di Chinatown, 1000 Miles Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pencetak, meja depan 24 jam, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. 1000 Miles Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 17 & 19 Jalan Tun H S Lee, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 46
   
Back to Top 

9 Arenaa Star Hotel

    0.15 km dari Jalan Hang Lekiu
Arenaa Star Hotel terletak di kawasan popular Chinatown. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, mesra kerusi roda, pengawal keselamatan 24 jam. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Arenaa Star Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No.49-51, Jalan Hang Lekiu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 148
   
Back to Top 

10 Cosmo Hotel Kuala Lumpur

    0.15 km dari Jalan Hang Lekiu
Cosmo Hotel Kuala Lumpur adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Cosmo Hotel Kuala Lumpur.

Alamat: 13-15 Leboh Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

11 Ahyu Hotel

    0.17 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: 34, Leboh Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

12 Ml Inn Hotel

    0.17 km dari Jalan Hang Lekiu
Ml Inn Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk rumah urut. Ml Inn Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 3 & 5, Wisma Jyothi, Jalan Gereja, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

13 Big M Hotel

    0.18 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: 38 Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

14 Hotel AL Amin

    0.2 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: 19, Jalan Tun Perak City Center, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

15 OYO 334 Everest Hotel

    0.21 km dari Jalan Hang Lekiu


Alamat: 23 Medan Pasar,City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top