Daftar hotel di sekitar Jalan Hang Tuah - Jalan Hang Tuah, 75300 Melaka, Malaysia.

 

    0.03 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: 12, Jalan Hang Tuah, Melaka Town, Melaka
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Jalan Hang Tuah
Berhenti di Carol Guesthouse untuk meneroka keajaiban Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, dapur kongsi. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, beranda/teres, kipas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Carol Guesthouse.

Alamat: 65D, Jalan Ong Keng Hoon, Melaka
Harga permulaan: MYR 389 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.23 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: Jalan Tang Yee Biew, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.24 km dari Jalan Hang Tuah
Terletak di Pusat bandar Melaka, Avillion Legacy Melaka Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Avillion Legacy Melaka Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut, meja. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Avillion Legacy Melaka Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 146 Jalan Hang Tuah, Melaka
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.32 km dari Jalan Hang Tuah
Berhenti di 4 Rooms Semi Detached House Near Jonker Street untuk meneroka keajaiban Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah tempat letak kereta, kedai kopi, mesin ATM/tunai di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan 4 Rooms Semi Detached House Near Jonker Street pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: 226F, Jalan Gajah Berang,, Melaka
Harga permulaan: MYR 205 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.33 km dari Jalan Hang Tuah
Hotel Sentral Riverview Melaka 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Sentral Riverview Melaka.

Alamat: No.177, Jalan Tun Ali, Melaka Tengah, Melaka
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.38 km dari Jalan Hang Tuah
Terletak di Pusat bandar Melaka, Herald Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Herald Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet tanpa wayar (percuma), tab mandi pusaran air, bilik tidak merokok, pendingin hawa, panggilan kejut. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti tab panas. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Herald Hotel.

Alamat: 571-ABC, Plaza Melaka, Jalan Gajah Berang, Melaka
Harga permulaan: MYR 150 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.39 km dari Jalan Hang Tuah
Terletak di Pusat bandar Melaka, Jonker Straits Vacation Home adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, rak baju, minuman alu-aluan percuma, cermin, pintu masuk peribadi. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Jonker Straits Vacation Home adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 160D, Jalan Gajah Berang, Off Jalan Tang Yee Biew, Melaka
Harga permulaan: MYR 552 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Jalan Hang Tuah
Cutie's Cottage terletak di kawasan popular Pusat bandar Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Cutie's Cottage. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, sofa, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Cutie's Cottage pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: 203K-1 , Jalan Kenanga 3/29A , Taman Kenanga Seksyen 3, Melaka
Harga permulaan: MYR 560 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: Lot 41 & Lot 42, Kampung Morten Kawasan Bandar VIII, Daerah Melaka Tengah, Melaka
Harga permulaan: MYR 130 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.44 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: JALAN KENANGA 3/29A, TAMAN KENANGA SEKSYEN 3 203K-1, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.49 km dari Jalan Hang Tuah
Terletak di lokasi utama di Melaka, Link Boutique Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat pos, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, cermin, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti tab panas, padang golf (dalam jarak 3 km) . Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Link Boutique Hotel.

Alamat: No. 10, Jalan Gajah Berang, Kampung Tujuh,, Melaka
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.5 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: 193 Pinggiran @ Sungai Melaka, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.5 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: 91A, Jalan Tan Chay Yan, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.5 km dari Jalan Hang Tuah


Alamat: T2-4 The Shore @ Melaka River Jalan Persisiran Bunga Raya, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top