Daftar hotel di sekitar Jalan Haruan 2 - Jalan Haruan 2, Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

 

1 Seremban Town Area (Cozy Homestay with WIFI)

    0.76 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: Jalan Haruan 10, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Unique 9 HomeStay @ Seremban Taman Permai 3

    0.96 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: 2376 Jalan Kerapu 22, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 OYO 542 S2 Hotel

    1.06 km dari Jalan Haruan 2
Hotel S2 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Seremban. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel S2 memenuhi keperluan anda.

Alamat: 74 Jalan Persiaran S2 B2, Seremban
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Sutera Hotel

    1.1 km dari Jalan Haruan 2
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Seremban 2, Sutera Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, tempat letak kereta, bilik keluarga, restoran, lif terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan kolam renang terbuka, taman. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Sutera Hotel.

Alamat: 77 & 78 Persiaran S2/B2, Seremban
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Holiday Retreat Villa ( HRV)

    1.21 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: 395 Jalan Bkt Kelisa 5, Seremban
Harga permulaan: MYR 1,145 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Holiday Retreat Villa ( HRV)

    1.21 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: 395 Jalan Bkt Kelisa 5, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 98' Grove

    1.34 km dari Jalan Haruan 2
98' Grove terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Seremban. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di 98' Grove. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. 98' Grove menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Seremban tidak dapat dilupakan.

Alamat: 98 Jalan Kurau 2, Taman Permai 3, Seremban
Harga permulaan: MYR 196 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 Suria Seremban

    1.5 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: NO 135 JALAN TOMAN 7 KEMAYAN SQUARE,, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 Suria Seremban

    1.5 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: NO 135 JALAN TOMAN 7 KEMAYAN SQUARE,, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Hotel Suria Seremban

    1.5 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: No. 135, Jalan Toman 7, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 OYO 89346 Sri Mutiara Hotel

    1.52 km dari Jalan Haruan 2
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Rasah, Sri Mutiara Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Sri Mutiara Hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, cermin, tuala, lantai kayu/parket, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Seremban ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Sri Mutiara Hotel.

Alamat: 134,Jalan Toman 6, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Smart Hotel

    1.59 km dari Jalan Haruan 2
Terletak di lokasi utama di Seremban, Smart Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Smart Hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Smart Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Seremban.

Alamat: No.14, Jalan Toman 2, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 OYO 252 Lotus Hotel

    1.62 km dari Jalan Haruan 2
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Rasah, Lotus Hotel Seremban menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Seremban boleh tawarkan dengan menjadikan Lotus Hotel Seremban sebagai tapak anda.

Alamat: No.1, Jalan Toman 2, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 Mango Residences

    1.65 km dari Jalan Haruan 2


Alamat: Jalan S2 A35, Seremban
Harga permulaan: MYR 594 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 Better Homes Short Stay

    1.65 km dari Jalan Haruan 2
Better Homes Short Stay terletak di kawasan popular Seremban 2. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Better Homes Short Stay. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Seremban ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Better Homes Short Stay.

Alamat: Jalan S2, Central Park, Seremban
Harga permulaan: MYR 326 | Selengkapnya:
   

Back to Top

--