Daftar hotel di sekitar Jalan Ipoh - Jalan Ipoh, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 ZEN Rooms Basic Sentul Kuala Lumpur

    0.22 km dari Jalan Ipoh


Alamat: Located in SCC Hotels, City Centre, Jalan Sultan Azlan Shah No 368, Kuala Lumpur 51200, Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 65 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Oyo Rooms Sentul

    0.22 km dari Jalan Ipoh


Alamat: Located at SCC Hotel City Centre Plot No.368, Jalan Sultan Azlan Shah, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 OYO 163 SCC Hotel City Centre

    0.23 km dari Jalan Ipoh
OYO Rooms Sentul 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, lif terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, cermin, tuala, internet wayarles (percuma), penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, OYO Rooms Sentul akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Located at SCC Hotel City Centre Plot No.368, Jalan Sultan Azlan Shah, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 86 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 ZEN Rooms Poorna Hotel

    0.23 km dari Jalan Ipoh


Alamat: No. 333 & 335, Jalan Sultan Azlan Shah, 51200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 53 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 OYO 724 Hotel Madras

    0.23 km dari Jalan Ipoh
Madras Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, tokong, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat teksi, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Madras Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 343 Jalan Ipoh, 2 1/2 Mile, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 57 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Midtown Villa Hotel

    0.23 km dari Jalan Ipoh
Midtown Villa Hotel terletak di kawasan popular Sentul. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, khidmat teksi, meja penyambut tetamu 24-jam, perkhidmatan di bilik 24-jam, kemudahan bagi tetamu kurang upaya hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Midtown Villa Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No. D23A Putra Majestic, Jalan Kasipillay, Batu 2 1/2, Off Jalan Ipoh, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 82 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 ZEN Rooms Basic Near KTM Sentul

    0.25 km dari Jalan Ipoh


Alamat: Located in Madras Hotel, Jalan Sultan Azian Shah, No 343, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 45 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 Duta Hotel & Residence

    0.26 km dari Jalan Ipoh
Duta Hotel & Residence terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, ruang tamu asing, televisyen skrin rata, sofa, linen. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak). Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Duta Hotel & Residence pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: Putra Majestik, No 2A, Jalan Kasipillay, Off 2 1/2 Miles, Jalan Ipoh, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 266 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 OYO 124 Hotel Seniman Sentul

    0.28 km dari Jalan Ipoh
Hotel Seniman Sentul 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Seniman Sentul menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 19, Jalan Perhentian, Off Jalan Ipoh, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 61 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 SCC Hotel City Centre

    0.29 km dari Jalan Ipoh
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kepong, SCC Hotel City Centre menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di SCC Hotel City Centre. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, SCC Hotel City Centre memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 368 Jalan Ipoh, Jalan Sultan Azlan Shah (Formerly known as Jalan Ipoh), Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 74 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 OYO 178 New Cloud Hotel

    0.3 km dari Jalan Ipoh
Berhenti di OYO Rooms KLPAC untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, lif di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, rak baju, cermin, tuala, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan OYO Rooms KLPAC sebagai tapak anda.

Alamat: Located at New Cloud Hotel No. 376C, Jalan Ipoh, Opp Guardian Pharmacy, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 119 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 ZEN Rooms Basic Sentul Cinema

    0.38 km dari Jalan Ipoh
ZEN Rooms Sentul Cinema terletak di kawasan popular Chow Kit. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di ZEN Rooms Sentul Cinema. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, telefon, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. ZEN Rooms Sentul Cinema menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Located in Hotel Seniman Sentul, Jalan Perhentian, No 19, Off Jalan Ipoh, Sentul Baru, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 53 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 One ENIGMA Hotel

    0.6 km dari Jalan Ipoh
Berhenti di One ENIGMA Hotel untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. One ENIGMA Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan 1/64, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 57 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 Expression modern by KLCC

    0.61 km dari Jalan Ipoh


Alamat: Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 OYO 499 Comfort Hotel Sentul

    0.62 km dari Jalan Ipoh


Alamat: 233, Jalan Sultan Azlan Shah Sentul Selatan , 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top