Daftar hotel di sekitar Jalan Main Bazaar - Jalan Main Bazaar, 93000 Kuching, Sarawak, Malaysia.

 

    0.08 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: 47, Jalan Main Bazaar., Kuching
Harga permulaan: MYR 51 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Jalan Main Bazaar
Kuching Waterfront Lodge terletak di kawasan popular Pusat bandar Kuching. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan tuala, cermin, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Kuching Waterfront Lodge sebagai tapak anda.

Alamat: No. 15, Main Bazaar, Kuching
Harga permulaan: MYR 118 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: No.40 (Lot 61) Carpenter Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: 22, Carpenter Street, Kuching, Sarawak, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Jalan Main Bazaar
The Ranee Boutique Suites adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, kedai cenderahati, khidmat pos, khidmat teksi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, internet wayarles boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Ranee Boutique Suites pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: No 6 & 7, Main Bazaar, Kuching
Harga permulaan: MYR 321 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Jalan Main Bazaar
Backpacker Stay adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, selipar, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Backpacker Stay adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuching atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 23 JALAN CARPENTER, Kuching
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.17 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: 14 Jalan Carpenter, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.17 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: No. 58 Upper China Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 80 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.17 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: 51, Upper China Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 46 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.19 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: No. 25 & 27 Wayang Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 181 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Jalan Main Bazaar


Alamat: Lebuh Wayang, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.25 km dari Jalan Main Bazaar
The Waterfront Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang tertutup, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan The Waterfront Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 68, Jalan Tun Abang Haji Openg, Kuching
Harga permulaan: MYR 270 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.28 km dari Jalan Main Bazaar
Terletak di Pusat bandar Kuching, Singgahsana Lodge adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuching. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Singgahsana Lodge. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan linen, cermin, tuala, bilik larangan merokok, penyaman udara. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk meja biliard, bilik permainan. Singgahsana Lodge adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuching atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 1, Temple Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 30 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.32 km dari Jalan Main Bazaar
Harbour View Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuching. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, karpet, cermin, sofa, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Harbour View Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuching tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lorong Temple, PO Box A1368, Kuching
Harga permulaan: MYR 291 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.35 km dari Jalan Main Bazaar
Terletak di Pusat bandar Kuching, Place2Stay @ Riverside adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuching. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Place2Stay @ Riverside pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: No.21, Green Hill Road, Kuching
Harga permulaan: MYR 76 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top