Daftar hotel di sekitar Jalan Maktab - Jalan Maktab, Kampung Durian Daun Dalam, 75400 Melaka, Malaysia.

 

    0.21 km dari Jalan Maktab
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Melaka Tengah, Malacca Holiday Bungalow menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, kipas, televisyen untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Melaka, Malacca Holiday Bungalow akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 72, Lorong Tun Fatimah, Durian Daun, Melaka
Harga permulaan: MYR 656 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.54 km dari Jalan Maktab
Terletak di lokasi utama di Melaka, M Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di M Hotel.

Alamat: No.102, Jalan Taming Sari, Melaka
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.64 km dari Jalan Maktab


Alamat: Jalan Taming Sari, Melaka
Harga permulaan: MYR 280 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.69 km dari Jalan Maktab


Alamat: A0-7, 21, Wisma Tgh, Jalan Taming Sari,, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.72 km dari Jalan Maktab


Alamat: Jalan Taming Sari, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.73 km dari Jalan Maktab


Alamat: Jalan BSJ 1, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.77 km dari Jalan Maktab
Terletak di Melaka Tengah, Hotel Super Cowboy adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, rak baju, cermin. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Super Cowboy memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.1, Jalan Malinja, Taman Malinja, Melaka
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.81 km dari Jalan Maktab


Alamat: NO2 JALAN BSJ 1TAMAN BUKIT SERINDIT JAYA,, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.84 km dari Jalan Maktab


Alamat: JALAN BUKIT SERINDITBUKIT SERINDIT,, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.88 km dari Jalan Maktab
Terletak di Pusat bandar Melaka, Hotel Sentral Melaka adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Sentral Melaka. Televisyen skrin rata, karpet, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang terbuka, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Hotel Sentral Melaka adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 20, Jalan Tun Sri Lanang, Melaka
Harga permulaan: MYR 63 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.91 km dari Jalan Maktab


Alamat: C-1-6, Pangsapuri Sungai Naga, Jalan Tun Sri Lanang, Melaka, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.92 km dari Jalan Maktab
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Melaka, The Pines Melaka menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di The Pines Melaka. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Akses ke kemudahan hotel bot, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak) akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. The Pines Melaka adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 33, Jalan Tun Sri Lanang, Melaka
Harga permulaan: MYR 305 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.93 km dari Jalan Maktab
Melaka Downtown Guesthouse terletak di kawasan popular Pusat bandar Melaka. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, meja, bar mini. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Melaka Downtown Guesthouse.

Alamat: C-1-6, Sri Lanang Apartment, Jalan Tun Sri Lanang, Melaka
Harga permulaan: MYR 339 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.98 km dari Jalan Maktab
Riverside Lodge adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Melaka, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Melaka, Riverside Lodge akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: A-4-11, Pangsapuri Sungai Naga, Jalan Tun Sri Lanang, 75000 Melaka,Malaysia., Melaka
Harga permulaan: MYR 389 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.03 km dari Jalan Maktab


Alamat: Jalan Kampung Perak ,Kuala Perlis 02000, Malaysia, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top