Daftar hotel di sekitar Jalan Sultan Ismail - Jalan Sultan Ismail, Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia.

 

1 CASA PARADISE

    0.24 km dari Jalan Sultan Ismail


Alamat: Jalan Ladang sekolah, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 Paya Bunga Hotel Terengganu

    0.29 km dari Jalan Sultan Ismail


Alamat: Jalan Tengku Embong Fatimah, Off Jalan Sultan Ismail, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Angel Resthouse (Rumah Tumpangan Angel)

    0.3 km dari Jalan Sultan Ismail
Angel Resthouse (Rumah Tumpangan Angel) terletak di kawasan popular Pusat Bandar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, daftar masuk/keluar peribadi, pengawal keselamatan 24 jam, khidmat teksi. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, pembersih udara, kopi segera percuma untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Angel Resthouse (Rumah Tumpangan Angel) pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Terengganu.

Alamat: Jalan Engku Sar, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

4 Hotel K.T. Mutiara

    0.31 km dari Jalan Sultan Ismail
Terletak di lokasi utama di Kuala Terengganu, Hotel K.T. Mutiara puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel K.T. Mutiara. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Terengganu, Hotel K.T. Mutiara akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 67, Jalan Sultan Ismail, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

5 Hotel Kenangan

    0.31 km dari Jalan Sultan Ismail
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar, Hotel Kenangan menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, layanan bilik, kemudahan mesyuarat terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Kenangan memenuhi keperluan anda.

Alamat: 65, Jalan Sultan Ismail, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 63
   
Back to Top 

6 Beutiful Place to stay

    0.31 km dari Jalan Sultan Ismail


Alamat: LOT 880 KG ATAS TOL, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 Uncle Guest House

    0.32 km dari Jalan Sultan Ismail
Uncle Guest House adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Terengganu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, kawasan merokok di hotel. Televisyen skrin rata, bilik larangan merokok, penyaman udara, kipas, internet LAN (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Terengganu, Uncle Guest House akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 77A Mezzanine Floor Jalan Tok Lam, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

8 (NEAR BEACH & AIRPORT)RIZQEE HOMESTAY-NEW & MODERN

    0.38 km dari Jalan Sultan Ismail


Alamat: 31688 laman bayu, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 266
   
Back to Top 

9 Hotel Indah

    0.39 km dari Jalan Sultan Ismail
Terletak di lokasi utama di Kuala Terengganu, Hotel Indah puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Indah adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Terengganu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 71, Jalan Tok Lam, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

10 Leisure Lodge

    0.41 km dari Jalan Sultan Ismail


Alamat: 1-D, 2nd Floor, Jalan Air Jernih, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 34
   
Back to Top 

11 DJ Citi Inn Family Deluxe

    0.41 km dari Jalan Sultan Ismail
DJ CITI INN FAMILY DELUXE adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Terengganu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah pengemasan harian, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, khidmat teksi. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, DJ CITI INN FAMILY DELUXE memenuhi keperluan anda.

Alamat: 67A Jalan Tok Lam, 20100 Kuala Terengganu. Terengganu. Malaysia, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

12 SPOT ON 89795 The Space Inn

    0.44 km dari Jalan Sultan Ismail


Alamat: 12-E, 2nd Floor, Jalan Engku Pengirananom 2,, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 DJ Citi Inn Hotel

    0.45 km dari Jalan Sultan Ismail
Berhenti di DJ Citi Inn Hotel untuk meneroka keajaiban Kuala Terengganu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di DJ Citi Inn Hotel.

Alamat: 67A, Jalan Tok Lam, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

14 J Suites Hotel

    0.52 km dari Jalan Sultan Ismail
J Suites Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, khidmat teksi, mesra kerusi roda, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan teh percuma, tuala, rak baju, kopi segera percuma, televisyen skrin rata untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Terengganu ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di J Suites Hotel.

Alamat: Lot 3762-3763 & Lot 3766-3769 , Jalan Kota Lama, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

15 Grand Puteri Hotel

    0.55 km dari Jalan Sultan Ismail
Grand Puteri Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Grand Puteri Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Grand Puteri Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Terengganu tidak dapat dilupakan.

Alamat: PT 3981, Jalan Masjid Abidin, Kuala Terengganu
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top