Daftar hotel di sekitar Jalan Tun Sambanthan - Jalan Tun Sambanthan, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 My Hotel Sentral 2

    0.07 km dari Jalan Tun Sambanthan
My Hotel Sentral 2 terletak di kawasan popular KL Sentral. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat teksi. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, lantai kayu/parket, ruang tamu asing, televisyen skrin rata, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di My Hotel Sentral 2.

Alamat: No 1 Jalan Tun Sambanthan 4, KL Sentral Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

2 Signature Hotel KL Sentral

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan
Signature Hotel KL Sentral adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan tuala, televisyen skrin rata, linen, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Berehat dari hari yang panjang dan gunakan spa, rumah urut. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Signature Hotel KL Sentral.

Alamat: No 73, Jalan Thambipillai, Off Jalan Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

3 Metro Hotel @ KL Sentral

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Metro Hotel @ KL Sentral puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Metro Hotel @ KL Sentral menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 3, Jalan Thambypillai, Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

4 ZEN Rooms Metro Hotel @ KL Sentral

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan


Alamat: Jalan Thambypillai, No.3 Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

5 Hotel New Winner

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan
Hotel New Winner adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel New Winner akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.11, Jalan Thambipillay,Off Jalan Tun Sambanthan, Brickfields,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

6 City Central Hotel @ KL Sentral

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan


Alamat: No 80 & 82 Jalan Tun Sambanthan, Brickfield KL Sentral, Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

7 ZEN Rooms My Hotel @ Sentral

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan


Alamat: Jalan Tun Sambanthan 4, No.1, Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

8 My Hotel @ Sentral

    0.08 km dari Jalan Tun Sambanthan
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, My Hotel @ Sentral puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, kedai runcit, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, pengesan asap untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan My Hotel @ Sentral sebagai tapak anda.

Alamat: No 1 Jalan Tun Sambanthan 4, KL Sentral, Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

9 Est Budget [email protected] Bangsar/KL Sentral/Mid Valley

    0.11 km dari Jalan Tun Sambanthan


Alamat: KL Sentral, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

10 Hotel Check-In

    0.11 km dari Jalan Tun Sambanthan


Alamat: 122 Jalan Tun Sambanthan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

11 Cozy Hotel

    0.11 km dari Jalan Tun Sambanthan
Cozy Hotel terletak di kawasan popular KL Sentral. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia bilik larangan merokok, penyaman udara, peti ais, kelengkapan tandas, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Cozy Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.27, Jalan Thambipillay Off, Jalan Tun Sambathan,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

12 Joy Inn Hotel

    0.12 km dari Jalan Tun Sambanthan
Joy Inn Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, khidmat teksi, meja depan 24 jam, kedai tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, TV satelit/kabel untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Joy Inn Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.22-1, Jalan Thambipillay, Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

13 Citi Hotel @Kl Sentral

    0.12 km dari Jalan Tun Sambanthan


Alamat: No 30, G-3 Jalan Thambipillai Brickfield, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

14 Nu Hotel @ KL Sentral

    0.14 km dari Jalan Tun Sambanthan
Nu Hotel @ KL Sentral terletak di kawasan popular KL Sentral. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi, khidmat pos. Televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, almari boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Nu Hotel @ KL Sentral adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 37 Jalan Thambypillai, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 135
   
Back to Top 

15 Easy Hotel KL Sentral

    0.15 km dari Jalan Tun Sambanthan
Berhenti di Easy Hotel KL Sentral untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, pencetak, khidmat teksi. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan tuala, rak baju, selipar, televisyen skrin rata, sofa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Easy Hotel KL Sentral.

Alamat: No. 110, Jalan Tun Sambanthan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top