Daftar hotel di sekitar Jerantut - Taman Lknp, 27000 Jerantut, Pahang, Malaysia.

 

    0.2 km dari Jerantut
Terletak di Pusat Bandar Jerantut, Hotel Darul Makmur adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Jerantut. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, bar mini, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Darul Makmur memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot. 35, Jalan Besar, Bandar Lama, Jerantut
Harga permulaan: MYR 171 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Jerantut
Terletak di Pusat Bandar Jerantut, NKS Hostel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Jerantut. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kedai kopi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, NKS Hostel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.21 - 22, Main Road, Bandar Laman, Pahang, Jerantut
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Jerantut


Alamat: 46 Jalan Besar, Jerantut
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Jerantut


Alamat: No 2 Tingkat Atas, Bangunan LKNP Peringkat 3 , Jalan Diwangsa, Jerantut
Harga permulaan: MYR 17 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.52 km dari Jerantut
Town Inn 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pahang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, perkhidmatan di bilik 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet tanpa wayar (percuma), pendingin hawa, meja, internet (percuma), televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Town Inn memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot 3748, Jalan Tahan, Bandar Baru, Jerantut
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.7 km dari Jerantut


Alamat: Lot 1752/1,27000 Jerantut,Pahang 27000 Jerantut, Jerantut
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.9 km dari Jerantut
The Mawar 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Jerantut. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti tempat letak kereta, bilik keluarga, kemudahan BBQ, khidmat dobi, kawasan lounge/TV kongsi tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, karpet, rak baju, cermin, ruang tamu asing. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti taman permainan kanak-kanak, taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Jerantut, The Mawar akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: T-8 Jalan Mawar 4, Taman Mawar, Jerantut
Harga permulaan: MYR 364 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.15 km dari Jerantut
Terletak di lokasi utama di Jerantut, Jerantut Hill Inn puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Jerantut Hill Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Jerantut tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 55 & 56 ( Tingkat 1 & 2 ), Jalan Inderapura 3, Bandar Inderapura, Jerantut
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.19 km dari Jerantut


Alamat: JALAN ZAPIN INDAH UTAMA, Jerantut
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.2 km dari Jerantut
Wau Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Jerantut. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Wau Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, selipar. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Jerantut, Wau Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: K1, Pusat Perniagaan Sungai Jan, Jalan Sungai Jan, Jerantut
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.22 km dari Jerantut


Alamat: Lot 20, Bandar Inderapura, Jerantut
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.67 km dari Jerantut
Greenleaf Villa terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Jerantut. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, pemanas, meja. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Greenleaf Villa pilihan sempurna untuk penginapan anda di Jerantut.

Alamat: Lot 85 Jalan Sri Angsana 3B, Taman Sri Angsana, Pahang, Jerantut
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.18 km dari Jerantut
Jerantut Homestay terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Jerantut. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, khidmat tiket, dapur, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Almari, tuala, kopi segera percuma, ruang tamu asing, televisyen skrin rata boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan taman. Terokai semua yang Jerantut boleh tawarkan dengan menjadikan Jerantut Homestay sebagai tapak anda.

Alamat: 37, Lorong Wawasan2/1, Taman Wawasan, Jerantut
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.88 km dari Jerantut


Alamat: No 7 lorong tu 2, Jerantut
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    9.67 km dari Jerantut


Alamat: NO. 78, JALAN AH PENG, Pahang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top