<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar KLIA2 Depature Smoking Area 2


Daftar hotel di sekitar KLIA2 depature Smoking Area 2 - 64000, Selangor, Malaysia.

 

1 Private Resting Suite, Plaza Premium Lounge - Gate

    0.17 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Plaza Premium Lounge - Transit Hotel (klia2) 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia cermin, selipar, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Plaza Premium Lounge - Transit Hotel (klia2) sebagai tapak anda.

Alamat: Kuala Lumpur International Airport 2 (klia2), Level 2M, [email protected], Sepang (landside/2 minutes aw, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 236
   
Back to Top 

2 Aerotel Kuala Lumpur (Airport Hotel) - [email protected]

    0.18 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2


Alamat: Level 2M, [email protected], KLIA 2 Terminal, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 228
   
Back to Top 

3 CapsuleTransit KLIA 2 (Landside) - [email protected],

    0.36 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Terletak di Sepang, Capsule by Container Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, penjaga pintu hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Capsule by Container Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lot L1 - 2 & 3, Gateway, Terminal KLIA 2, KLIA International Airport, Jalan KLIA 2, 2/1, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

4 Tune Hotel KLIA-KLIA2, Airport Transit Hotel

    0.46 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Tune Hotel klia2 puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, karpet, sofa, tuala, almari. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Tune Hotel klia2.

Alamat: Lot 13, Jalan KLIA 2/2, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 127
   
Back to Top 

5 Sama Sama Express klia2 (Airside Transit Hotel)

    1.28 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Sama-Sama Express Klia2 Transit Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, restoran di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Sama-Sama Express Klia2 Transit Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: L3 Satellite Building, klia2 Airport Terminal, KLIA, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 287
   

Back to Top 

6 Plaza Premium Lounge (Wellness Spa - KLIA) - Priva

    2.31 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Sepang, Plaza Premium Lounge (Wellness Spa - KLIA) - Priva menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, surat khabar di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan cermin, selipar, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti spa, rumah urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Plaza Premium Lounge (Wellness Spa - KLIA) - Priva adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Level 2, Satellite Building, International Departure, Kuala Lumpur International Airport 1 (Near Gat, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 249
   

Back to Top 

7 Sama-Sama Hotel Kuala Lumpur International Airport

    2.49 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Terletak di Sepang, Sama-Sama Hotel Kuala Lumpur International Airport adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, letak kereta berjoki di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, rumah urut. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Sama-Sama Hotel Kuala Lumpur International Airport memenuhi keperluan anda.

Alamat: Jalan CTA 4B, 64000 KLIA, Sepang,Selangor Darul Ehsan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 587
   

Back to Top 

8 Bangau Capsule Hotel - Downtown KLIA

    2.94 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2


Alamat: Lot 23, Block D, Jalan KLIA 1/60D, KLIA Commercial Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 CapsuleTransit KLIA 2 (Airside) - International De

    2.95 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2


Alamat: Lot No. S6-2-A32 and S6-2-A33, International Departure Level (Airside), KLIA2 Terminal, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Sama Sama Express KLIA (Airside Transit Hotel)

    3 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Sama Sama Express, KL International Airport Transi terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, restoran tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Sama Sama Express, KL International Airport Transi pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: Mezzanine Level, Satellite A Building, KLIA, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 333
   
Back to Top 

11 Napzone KLIA by Sovotel (Airside Transit Hotel)

    3.27 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2


Alamat: SATMZ 14, North Zone, Mezzanine Level, Satellite Building, KLIA, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

12 Movenpick Hotel And Convention Centre KLIA

    3.93 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2


Alamat: Kompleks TH Sepang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 658
   
Back to Top 

13 Tune Hotel KLIA Aeropolis (Airport Hotel)

    4.11 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Berhenti di Tune Hotel KLIA Aeropolis untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, kipas, peti keselamatan. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tune Hotel KLIA Aeropolis adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Low Cost Carrier Terminal, Lot PT 29, Jalan KLIA S4, 64000 Sepang, Selangor., Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

14 GLG KLIA Transit House

    5.3 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2
Gelenggang - KLIA Transit House 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia minuman alu-aluan percuma, linen, cermin, tuala, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Gelenggang - KLIA Transit House.

Alamat: Lot 5675, Jalan 8B, Desa Rancangan Tanah Belia, Kampung Baharu Lanjut, Sepang., Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 173
   
Back to Top 

15 Medina KLIA Transit

    6.13 km dari KLIA2 depature Smoking Area 2


Alamat: Jalan SP9, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top