<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Kemayan Square, Seremban


Daftar hotel di sekitar Kemayan Square, Seremban - Taman Permai, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

 

1 98' Grove

    0.17 km dari Kemayan Square, Seremban
98' Grove terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Seremban. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di 98' Grove. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. 98' Grove menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Seremban tidak dapat dilupakan.

Alamat: 98 Jalan Kurau 2, Taman Permai 3, Seremban
Harga permulaan: MYR 198
   
Back to Top 

2 Hotel Villa

    0.23 km dari Kemayan Square, Seremban
Hotel Villa 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Seremban. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Villa menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Seremban tidak dapat dilupakan.

Alamat: 172 &amp; 173 Jalan Toman 9, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

3 Hotel Suria Seremban

    0.34 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: No. 135, Jalan Toman 7, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

4 Bilik-Bilik by MUO

    0.35 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: N0.12 &amp;13, Jalan Oasis 1, Pusat Perniagaan Oasis, Seremban CIty Centre, Negeri Sembilan, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 Sri Mutiara Hotel Seremban

    0.36 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: 134 Jalan Toman 6, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   

Back to Top 

6 Smart Hotel

    0.42 km dari Kemayan Square, Seremban
Terletak di lokasi utama di Seremban, Smart Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Smart Hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Smart Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Seremban.

Alamat: No.14, Jalan Toman 2, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 80
   

Back to Top 

7 OYO 252 Lotus Hotel

    0.44 km dari Kemayan Square, Seremban
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Rasah, Lotus Hotel Seremban menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Seremban boleh tawarkan dengan menjadikan Lotus Hotel Seremban sebagai tapak anda.

Alamat: No.1, Jalan Toman 2, Kemayan Square, Seremban
Harga permulaan: MYR 59
   

Back to Top 

8 Orange Villa Hotel

    0.54 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: Jalan Toman 5, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Palm Seremban Hotel

    0.54 km dari Kemayan Square, Seremban
Berhenti di Palm Seremban Hotel untuk meneroka keajaiban Seremban. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma dalam semua bilik, kedai runcit, mesin faks, kedai cenderahati, khidmat teksi, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti akses internet (wayarles), bilik tidak merokok, pendingin hawa, panggilan kejut, meja. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) , urut, karaoke. Palm Seremban Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Seremban atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Sungai Ujong, Seremban
Harga permulaan: MYR 219
   
Back to Top 

10 OYO 44093 VRM Hotel

    0.59 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: No 2397 Taman Labu Utama, Jalan Sungai Ujong, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Time Hotel Seremban

    0.61 km dari Kemayan Square, Seremban
Berhenti di Time Hotel Seremban untuk meneroka keajaiban Seremban. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Pengemasan harian, kedai runcit, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, televisyen, pemain DVD/CD, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Seremban, Time Hotel Seremban akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 2400, Taman Labu Utama, Jalan Sungai Ujong, Seremban
Harga permulaan: MYR 51
   
Back to Top 

12 Seremban home for travelers

    0.94 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: 315,lorong berlian 7/2, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Home for 9 travelers

    1.21 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: 315,lorong berlian 7/2,taman bukit kaya,, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Unique 9 HomeStay @ Seremban Taman Permai 3

    1.47 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: 2376 Jalan Kerapu 22, Seremban
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 Hotel Seri Malaysia Seremban

    1.49 km dari Kemayan Square, Seremban


Alamat: Jalan Sungai Ujong, Seremban
Harga permulaan: MYR 139
   
Back to Top