Daftar hotel di sekitar Klang International Stadium - Bandar Bukit Tinggi, 41200 Port Klang, Selangor, Malaysia.

 

    0.15 km dari Klang International Stadium
ROCK & ROLL HOTEL adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Klang, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, kedai kopi. Televisyen skrin rata, tablet dalam bilik, cermin, tuala, pengesan asap boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. ROCK & ROLL HOTEL menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Klang tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.2, Jalan Batu Unjur 1, Bayu Perdana, Klang
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.18 km dari Klang International Stadium
Terletak di Bukit Tinggi, Hotel Centum adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Klang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Klang boleh tawarkan dengan menjadikan Hotel Centum sebagai tapak anda.

Alamat: 76, Jalan Batu Unjur 1, Taman Bayu Perdana, Klang
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Klang International Stadium
Terletak di Bukit Tinggi, Taipann Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Klang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Taipann Hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, almari. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Taipann Hotel.

Alamat: No.16, 16A & 16B, Lorong Bayu Tinggi 16/KS6, Batu Unjur, Klang
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.31 km dari Klang International Stadium
Sea Lion Hotel @ Klang terletak di kawasan popular Bukit Tinggi. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Sea Lion Hotel @ Klang pilihan sempurna untuk penginapan anda di Klang.

Alamat: 44 Jalan Bayu Tinggi 2A/K56, Taman Bayu Tinggi, Klang
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.32 km dari Klang International Stadium
Dream Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Klang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Khidmat bilik 24 jam, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Dream Hotel.

Alamat: No B1-57, Jalan Batu Nilam 1, Bandar Bukit Tinggi, Klang
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.35 km dari Klang International Stadium
Terletak di lokasi utama di Klang, Hotel Wonderful puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi, pencetak tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel Wonderful pilihan sempurna untuk penginapan anda di Klang.

Alamat: B3, Lorong Batu Nilam 3F, Bandar Bukit Tinggi, Klang
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.64 km dari Klang International Stadium


Alamat: No.1, Bayu Tinggi 6, Taman Bayu Tinggi,, Klang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.73 km dari Klang International Stadium
Bayu View Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Klang, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Bayu View Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Klang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 47, Jalan Sentosa 4, Taman Bayu Tinggi, Klang, Klang
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.79 km dari Klang International Stadium
Hotel Viva terletak di kawasan popular Bukit Tinggi. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Klang, Hotel Viva akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 21&23, Lorong Baru Nilam 10A, Bandar Bukit Tinggi, Klang
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.84 km dari Klang International Stadium
Premiere Hotel 4-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Klang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Premiere Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, selipar, ruang tamu asing, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, rumah urut, kolam renang (kanak-kanak) akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Premiere Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Klang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Bandar Bukit Tinggi, Jalan Langat, Klang
Harga permulaan: MYR 318 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.89 km dari Klang International Stadium


Alamat: 1 LORONG SENTOSA 4ATAMAN BAYU TINGGI KLANG,, Klang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.96 km dari Klang International Stadium
Hotel De Eco Inn - Bayu Perdana 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Klang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, letak kereta berjoki di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air, bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel De Eco Inn - Bayu Perdana adalah pilihan hebat untuk menerokai Klang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Persiaran Pengaga, Taman Bayu Perdana,, Klang
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.96 km dari Klang International Stadium


Alamat: 33 Persiaran Pegaga Taman Bayu Perdana, Klang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.07 km dari Klang International Stadium


Alamat: Jalan Batu Nilam 8, Klang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.12 km dari Klang International Stadium


Alamat: Lorong Batu Nilam 12A, Klang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top