<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Kluang


Daftar hotel di sekitar Kluang - Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia.

 

1 The Imperial Hotel

    0.34 km dari Kluang
Terletak di lokasi utama di Kluang, The Imperial Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kluang, The Imperial Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.1, Jalan Syed Abdul Hamid Sagaff, Kluang
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

2 Ailang Hotel

    0.36 km dari Kluang
Terletak di lokasi utama di Kluang, Ailang Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Ailang Hotel.

Alamat: 3 Jalan Manggis, Kluang
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

3 OYO 1229 Be Boutique Hotel

    0.42 km dari Kluang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Kluang, Be Boutique Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Be Boutique Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kluang.

Alamat: No 8D and 8E Jalan Dato Haji Hassan, Kluang
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

4 Hotel Anika

    0.43 km dari Kluang
Hotel Anika terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kluang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Anika. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan padang golf (dalam jarak 3 km) . Hotel Anika adalah pilihan hebat untuk menerokai Kluang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Sultanah, Kluang
Harga permulaan: MYR 152
   
Back to Top 

5 RS Boutique Hotel Sdn Bhd

    0.44 km dari Kluang
Terletak di Pusat Bandar Kluang, RS Boutique Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kluang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan RS Boutique Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kluang.

Alamat: 1 & 2, Jalan Persiaran Yayasan, Kluang, Kluang
Harga permulaan: MYR 139
   

Back to Top 

6 Milano Hotel

    0.44 km dari Kluang
Milano Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kluang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Milano Hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, karpet, kopi segera percuma, teh percuma, selipar. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Milano Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kluang tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.8, 10 & 12, 1st Floor, Jalan Dato Abdul Rauf, Kluang
Harga permulaan: MYR 59
   

Back to Top 

7 Kluang Parade Hotel

    0.47 km dari Kluang
Hotel Kluang Parade terletak di kawasan popular Pusat Bandar Kluang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Kluang Parade memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 9AB-14AB, Block D, Jalan Mata Kucing, Johor-Bahru, Kluang
Harga permulaan: MYR 76
   

Back to Top 

8 OYO 1214 ORO Hotel

    0.53 km dari Kluang
Oro Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar Kluang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, kawasan merokok tersedia untuk dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Oro Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kluang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 48 & 50, Tingkat 1 & Tingkat 2, Jalan Duku, Kluang
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

9 Homestay Masz Kluang

    0.54 km dari Kluang


Alamat: Jalan Seri Impian 6/16, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 OYO Capital O 89508 Four Seasons Ruili Hotel

    0.65 km dari Kluang


Alamat: No. 20, Jalan Bakawali, Kampung Masjid Lama, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 KSK HOMESTAY

    0.73 km dari Kluang


Alamat: No 3, Jalan Bakar Sampah, Kampung Masjid Lama, Kluang
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

12 Homestay Idaman Wan (3mins from city,Muslim only)

    0.86 km dari Kluang


Alamat: Jalan Idaman 5, Kluang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Greenpeace Guesthouse

    0.94 km dari Kluang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Kluang, Greenpeace Guesthouse menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Greenpeace Guesthouse. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, rak baju, kopi segera percuma untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kluang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Greenpeace Guesthouse.

Alamat: No.25,27,29,31,Jalan Ahmad Khan, Kluang
Harga permulaan: MYR 55
   
Back to Top 

14 Anika Inn

    1.01 km dari Kluang
Anika Inn terletak di kawasan popular Pusat Bandar Kluang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, telefon untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kluang boleh tawarkan dengan menjadikan Anika Inn sebagai tapak anda.

Alamat: 298 , Jalan Hj Manan,Taman Liang Seng, Kluang
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

15 Melody Inn Hotel

    1.11 km dari Kluang
Berhenti di Hotel Mega 68 untuk meneroka keajaiban Kluang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, mesin faks, khidmat teksi, meja depan 24 jam. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Mega 68 memenuhi keperluan anda.

Alamat: 6,7,8, Jalan Tasik 1, Pusat Perniagaan Tasik, Kluang
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top