Daftar hotel di sekitar Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB) - Jln Batu Bata, Taman Desa Kemuning, 40470 Shah Alam, Selangor, Malaysia.

 

    0.17 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: Jalan Desa Kemuning 2, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 198 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.29 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
Terletak di lokasi utama di Shah Alam, Biz Hotel Shah Alam puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Biz Hotel Shah Alam memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 3, Jalan Kemuning Prima B33/B, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 122 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.34 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: Persiaran Kemuning Prima, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.5 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: Jalan Tokoh 25/28, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 215 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.76 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: No. 73, Jalan Makmur 25/64, Taman Sri Muda, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.97 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: No. 2 Jalan Sepadu D, 25/D Seksyen 25, Taman Sri Muda Selangor Darul Ehsan, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.46 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: Jalan Anggerik Vanilla U 31/U, 31/S, Seksyen 31,, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 97 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.47 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
Terletak di lokasi utama di Shah Alam, Orange Hotel Shah Alam puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Orange Hotel Shah Alam.

Alamat: 2 Jalan Anggerik Vanilla S31/S, Kota Kemuning, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 101 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.52 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: Jalan Kemuning Palma 33/36, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.73 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
Best View Boutique Hotel Kota Kemuning 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Shah Alam. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Best View Boutique Hotel Kota Kemuning memenuhi keperluan anda.

Alamat: 50 Jalan Biola 33/1, 40350 Shah Alam, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 63 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.75 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
Terletak di lokasi utama di Shah Alam, Le Garden Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti padang golf (dalam jarak 3 km) . Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Shah Alam ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Le Garden Hotel.

Alamat: Lot 2A, Jalan Sungai Burung 32/66, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 76 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.14 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
Terletak di lokasi utama di Shah Alam, D'Metro Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di D'Metro Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, D'Metro Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 10, Jalan Nelayan D 19/D, Seksyen 19, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.21 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
De Palma Hotel Shah Alam terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Shah Alam. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik. Televisyen skrin rata, karpet, selipar, ruang tamu asing, internet wayarles boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang terbuka. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Shah Alam ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di De Palma Hotel Shah Alam.

Alamat: Jalan Nelayan 19/15, Seksyen 19, P.O. Box 7511, Persiaran Jubli Perak, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 152 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.28 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Shah Alam, Hotel de Art @ Section 19 Shah Alam menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel de Art @ Section 19 Shah Alam pilihan sempurna untuk penginapan anda di Shah Alam.

Alamat: No.2, Jalan Nelayan D 19/D, Section 19, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 110 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.29 km dari Kolam Pancing Siakap Desa Kemuning(kolam BB)


Alamat: No. 29-1, Jalan Singa J 20/J, Seksyen 20, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top