Daftar hotel di sekitar Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics - 154 Komplek Maluri, Jalan Jejaka, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0.26 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
Terletak di Pudu, City Edge Hotel - Maluri adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di City Edge Hotel - Maluri. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, City Edge Hotel - Maluri memenuhi keperluan anda.

Alamat: 224 Jalan Mahkhota, Taman Maluri, Cheras 55100, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
OYO Premium Jalan Mahkota adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, lif terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, cermin, tuala, almari, internet wayarles (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. OYO Premium Jalan Mahkota menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Plot No 224, Opposite 99 Speedmart, Jalan Mahkota, Taman Maluri, Kuala-Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.32 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics


Alamat: 319, JALAN MAHKOTA, TAMAN MALURI, 55100,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.34 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, The Green Hotel - Taman Maluri puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, perkhidmatan di bilik 24-jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), pendingin hawa, panggilan kejut. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk urut. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Green Hotel - Taman Maluri.

Alamat: No 319, Jalan Mahkota, Taman Maluri, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.38 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
M Design Hotel @ Shamelin Perkasa adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi tersedia untuk anda nikmati. Televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. M Design Hotel @ Shamelin Perkasa menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: 91 & 93, Jalan 1/91, Taman Shamelin Perkasa, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 125 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.42 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
OYO Rooms Kolej YPC adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah pengemasan harian, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, cermin, tuala, almari, internet wayarles (percuma) untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, OYO Rooms Kolej YPC akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Located at Hotel Sri Maluri Plot No 136, Near HSBC Amanah, Jalan Jejaka, Taman Maluri, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics


Alamat: 74B, Jalan Jejaka 9, Taman Maluri, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.42 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics


Alamat: 74-B Jln Jejaka 9 Tmn Maluri, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.45 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics


Alamat: 56 & 58, Jalan Jejaka 7 Taman Maluri, Cheras, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.45 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Ampang, LBS Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, penjaga pintu, lif, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, LBS Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 3, Lorong 6E/91, Taman Shamelin Perkasa, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.45 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
Terletak di Ampang, Orange Premier Hotel Shamelin adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Orange Premier Hotel Shamelin memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lorong 4/91, Taman Samelin Perkasa, Cheras, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.45 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
Twin Hotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Twin Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 56 & 58, Jalan Jejaka 7, Taman Maluri, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.45 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
OYO Rooms Cheras Taman Maluri terletak di kawasan popular Pudu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, restoran tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, cermin, tuala, almari, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di OYO Rooms Cheras Taman Maluri.

Alamat: Located at Twin Hotel 56 & 58, Jalan Jejaka 7, Taman Maluri, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.49 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics
D' Garden Boutique Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, tuala, internet wayarles untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, D' Garden Boutique Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No, 41, 43 & 45 Jalan Jejaka 5, Taman Maluri, Cheras, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.53 km dari Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics


Alamat: 104 & 106, Jalan Jejaka, Taman Maluri, Cheras, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top