Daftar hotel di sekitar Kompleks Sukan Ipoh - Jalan Kompleks Sukan, Kompleks Sukan Ipoh, 31400 Ipoh, Negeri Perak, Malaysia.

 

    0.14 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: 96, Jalan Komplex Sukan, Kg Simee, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.18 km dari Kompleks Sukan Ipoh
NPF Villa terletak di kawasan popular Ipoh. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, letak kereta berjoki, tempat letak kereta, bilik keluarga di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, selipar. Akses ke kemudahan hotel sauna, rumah urut, taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. NPF Villa menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Ipoh tidak dapat dilupakan.

Alamat: Jalan Kompleks Sukan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 222 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.31 km dari Kompleks Sukan Ipoh
Ipoh Stadium Homestay adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Ipoh, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Tempat letak kereta, bilik keluarga, khidmat dobi, kawasan lounge/TV kongsi, dapur kongsi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, beranda/teres, kipas. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka, gelanggang tenis, gelanggang skuasy akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Ipoh Stadium Homestay.

Alamat: 28 Jalan Dato Lau Pak Kuan, Ipoh Garden, Ipoh
Harga permulaan: MYR 380 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.33 km dari Kompleks Sukan Ipoh
Berhenti di M Roof Hotel & Residences untuk meneroka keajaiban Ipoh. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, are at hand. Televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, selipar boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, M Roof Hotel & Residences memenuhi keperluan anda.

Alamat: Jalan Dato Lau Pak Kuan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 180 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.34 km dari Kompleks Sukan Ipoh
Woolley Ipoh Garden Homestay adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Ipoh, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including tempat letak kereta, bilik keluarga, are at hand. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, beranda/teres. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Woolley Ipoh Garden Homestay memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.19, Lebuh Ipoh, Taman Ipoh, Ipoh
Harga permulaan: MYR 351 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.38 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: 19, Lebuh Ipoh, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.38 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: 28, Jalan Dato Lau Pak Kuan Ipoh Garden, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.39 km dari Kompleks Sukan Ipoh
Berhenti di D Zorro HomeTel untuk meneroka keajaiban Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, daftar masuk/daftar keluar ekspres, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Akses ke kemudahan hotel padang golf (dalam jarak 3 km) akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan D Zorro HomeTel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Ipoh.

Alamat: No15, Persiaran Ipoh,, Ipoh
Harga permulaan: MYR 334 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.49 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: 20 Persiaran Sg. Senam, Ipoh
Harga permulaan: MYR 268 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.49 km dari Kompleks Sukan Ipoh
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Taman Bandaraya, NPF Bali Villa menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan NPF Bali Villa pilihan sempurna untuk penginapan anda di Ipoh.

Alamat: 96, Jalan Kompleks Sukan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 188 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.66 km dari Kompleks Sukan Ipoh
Terletak di lokasi utama di Ipoh, Paragon City Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, lif, kedai di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Ipoh boleh tawarkan dengan menjadikan Paragon City Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No.1, Jalan Dato Haji Megat Khas, Taman Bandaraya utama, Perak, Ipoh
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.74 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: 8 Jalan Chew Peng Loon, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.77 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: 142 Jalan Canning Estate, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.78 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: Lengkok Canning, Ipoh
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.81 km dari Kompleks Sukan Ipoh


Alamat: Lengkok canning , Taman Ipoh, Ipoh
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top