Daftar hotel di sekitar Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang - 57, Jalan Macalister, 11400 George Town, Pulau Pinang, Malaysia.

 

    0.08 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
118 Hotel Macalister terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Tuala, rak baju, kopi segera percuma, televisyen skrin rata, cermin boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Pulau Pinang boleh tawarkan dengan menjadikan 118 Hotel Macalister sebagai tapak anda.

Alamat: 49, Jalan Macalister, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 138 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Sunway Hotel Georgetown menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, mesra kerusi roda. Televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, karpet, cermin, sofa boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Sunway Hotel Georgetown memenuhi keperluan anda.

Alamat: 33, New Lane (off Macalister Road), Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 263 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang


Alamat: 128 Jalan Macalister, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.2 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Holiday Apartment at Penang Time Square puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Holiday Apartment at Penang Time Square. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak). Terokai semua yang Pulau Pinang boleh tawarkan dengan menjadikan Holiday Apartment at Penang Time Square sebagai tapak anda.

Alamat: Penang Times Square, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.2 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang


Alamat: Located at HelicoNia Hotel Plot No.18, Lorong Kinta, Jalan Kinta,Pulau Pinang, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 125 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang


Alamat: Jalan Selangor, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang


Alamat: Located in Heliconia Hotel, Lorong Kinta, No 18, Georgetown, 10400 Penang, Malaysia, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.22 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Munlustay 88 Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, are at hand. Ruang tamu asing, televisyen skrin rata, pengesan asap, internet wayarles, internet wayarles (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Munlustay 88 Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: 26, Jalan Perlis, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
The Sovereign Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, fotokopi, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. The Sovereign Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.22, Kinta Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.24 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Terletak di George Town Heritage, Old Budget Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Old Budget Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 46, Jalan Macalister, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.26 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
G99 Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Pulau Pinang, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga, sewa kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, G99 Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 29E, Jalan Dato Keramat, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Link Hotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, pencetak hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan tuala, mesin faks, televisyen skrin rata, payung, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Link Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: 90 Jalan Rangoon, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Berhenti di Old Penang Hotel - Penang Times Square untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Old Penang Hotel - Penang Times Square memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.3/3A/5/5A, Jalan Kampung Jawa Lama, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang


Alamat: 94 - 96 Jalan Ragoon, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.27 km dari Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Heliconia Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, lif hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Heliconia Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 18,Lorong Kinta,, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 146 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top