Daftar hotel di sekitar Melaka Duck Tours - Jalan Merdeka, Bandar Hilir, 75000 Melaka, Malaysia.

 

    0.04 km dari Melaka Duck Tours
Backpacker's Freak Hostel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Melaka, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, kedai cenderahati, dapur, daftar masuk/daftar keluar ekspres tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Backpacker's Freak Hostel.

Alamat: 1-25/3-25, Jalan PM2, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 25 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.07 km dari Melaka Duck Tours
Lavender Guesthouse 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat bilik 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, khidmat dobi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Melaka boleh tawarkan dengan menjadikan Lavender Guesthouse sebagai tapak anda.

Alamat: No 1-20,2-20,3-20, Jalan PM 3, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.09 km dari Melaka Duck Tours
Terletak di Pusat bandar Melaka, Comfortable Inn Melaka (YES HOTEL) Home Stay adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Melaka. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, mesin faks tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti akses internet (wayarles), pendingin hawa, meja, kipas, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Melaka boleh tawarkan dengan menjadikan Comfortable Inn Melaka (YES HOTEL) Home Stay sebagai tapak anda.

Alamat: 1-2 & 3-2 Jalan PM3, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Melaka Duck Tours
Travellers Planet Hostel terletak di kawasan popular Pusat bandar Melaka. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk bilik permainan. Travellers Planet Hostel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Melaka tidak dapat dilupakan.

Alamat: G-19, Jalan PM3, Plaza Mahkota, Bandar Hilir Melaka, Melaka
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Melaka Duck Tours
Sunsui Hotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Sunsui Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: No 39, Jalan PM 3, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Melaka Duck Tours
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Melaka, LB Hotel Banda Hilir, Melaka menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di LB Hotel Banda Hilir, Melaka. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Melaka boleh tawarkan dengan menjadikan LB Hotel Banda Hilir, Melaka sebagai tapak anda.

Alamat: No.31 Jalan PM 3, Plaza Mahkota, Melaka, Melaka
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Melaka Duck Tours


Alamat: No 29, Jalan PM3, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Melaka Duck Tours
M International Inn terletak di kawasan popular Pusat bandar Melaka. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di M International Inn. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. M International Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Melaka tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 29, Jalan PM 3 , Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 42 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Melaka Duck Tours


Alamat: no PM 10, Jalan PM 4 Mahkota Plaza, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Melaka Duck Tours
De Mawardah Inn terletak di kawasan popular Pusat bandar Melaka. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan De Mawardah Inn pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: G-32, Jalan PM4 Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.14 km dari Melaka Duck Tours
Berhenti di White Hotel untuk meneroka keajaiban Melaka. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Meja penyambut tetamu 24-jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan pendingin hawa, televisyen LCD/skrin plasma, pancuran, pengering rambut, kemudahan seterika untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. White Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Melaka tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 36, 1-36,2-36,3-36, Jalan Plaza Mahkota 4, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.14 km dari Melaka Duck Tours


Alamat: Jalan Pm 4, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Melaka Duck Tours


Alamat: Jalan PM 4, Plaza Mahkota, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Melaka Duck Tours
Berhenti di Le Village Malacca Guest House untuk meneroka keajaiban Melaka. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat bilik 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia kopi segera percuma, teh percuma, internet wayarles, internet wayarles (percuma), kipas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Le Village Malacca Guest House memenuhi keperluan anda.

Alamat: 39 Plaza Mahkota, Jalan PM 4, Melaka
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.18 km dari Melaka Duck Tours
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Melaka, The Explorer Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, restoran. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Melaka boleh tawarkan dengan menjadikan The Explorer Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No. 1 Jalan Plaza Merdeka, Plaza Merdeka, Melaka
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top