Daftar hotel di sekitar Mentakab - Taman Bendera, 28400 Mentakab, Pahang, Malaysia.

 

1 Hotel Jelai Mentakab

    0.45 km dari Mentakab
Hotel Jelai Mentakab terletak di kawasan popular Bandar Mentakab. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga, penjaga pintu terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Mentakab boleh tawarkan dengan menjadikan Hotel Jelai Mentakab sebagai tapak anda.

Alamat: 44, Tingkat 1, Jalan Haji Kassim, Mentakab
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

2 Weston Residence

    0.59 km dari Mentakab
Weston Residence terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mentakab. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, daftar masuk/keluar peribadi, mesra kerusi roda. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, cermin, pintu masuk peribadi, tuala, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Weston Residence memenuhi keperluan anda.

Alamat: Jalan Mentakab 1/9 Taman Mentakab, Mentakab
Harga permulaan: MYR 127
   
Back to Top 

3 Sherwinton Hotel

    0.66 km dari Mentakab
Sherwinton Hotel 2.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Mentakab. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, televisyen skrin rata, payung, cermin, internet wayarles. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Sherwinton Hotel.

Alamat: 71-73 Jalan Bunga Tanjung, Mentakab
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

4 OYO 89493 Q Hotel Mentakab

    0.73 km dari Mentakab
EV World Hotel Mentakab terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mentakab. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, selipar boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di EV World Hotel Mentakab.

Alamat: 68, Jalan Orkid, Kampung Catin, Mentakab
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

5 I-Winton Hotel

    0.76 km dari Mentakab
Terletak di lokasi utama di Mentakab, I-Winton Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, cermin, tuala, payung, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. I-Winton Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Mentakab atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.26, Jalan Bunga Raya, Mentakab
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

6 U Design Hotel Mentakab

    0.89 km dari Mentakab
U Design Hotel Mentakab terletak di kawasan popular Bandar Mentakab. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Mentakab, U Design Hotel Mentakab akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.3, Jalan 10, Taman Seri Bukit Bendera, Mentakab
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

7 Bukit Bendera Resort

    0.95 km dari Mentakab
Bukit Bendera Resort 2.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Mentakab. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen, pancuran. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), bilik wap. Tidak kira apa tujuan anda melawati Mentakab, Bukit Bendera Resort akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 8 Lorong Bendera 1f, Taman Bukit Bendera, Mentakab, Mentakab
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

8 OYO 749 Bukit Bendera Resort

    1.07 km dari Mentakab


Alamat: No 8, Lorong Bendera 1F, Taman Bukit Bendera, Mentakab
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Sherwinton Hotel Taman Gopeng

    1.25 km dari Mentakab
Sherwinton Hotel Taman Gopeng adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mentakab, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Sherwinton Hotel Taman Gopeng. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Mentakab boleh tawarkan dengan menjadikan Sherwinton Hotel Taman Gopeng sebagai tapak anda.

Alamat: JALAN GOPENG 1 TAMAN GOPENG, Mentakab
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

10 56 Hotel

    1.6 km dari Mentakab


Alamat: No 31, Jalan Chengal, Taman Rimba,Mentakab,Pahang,Malaysia., Mentakab
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 **NEW YEAR PROMO** White HomeStay [ENTIRE UNIT]

    1.87 km dari Mentakab


Alamat: No.2, Jalan Sri Layang 2/3, Taman Sri Layang, Mentakab
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 Mayton Residence

    2.13 km dari Mentakab
Mayton Residence adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mentakab, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda, daftar masuk/daftar keluar ekspres tersedia untuk anda nikmati. Televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, cermin, pintu masuk peribadi boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Mayton Residence.

Alamat: Jalan Bendera Bendahara, Taman Seri Rimba, Mentakab Pahang, Mentakab
Harga permulaan: MYR 160
   
Back to Top 

13 Wan's Homestay

    4.59 km dari Mentakab


Alamat: Jalan Sri Kemuning, Temerloh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Hom2stay Amani Temerloh

    5.77 km dari Mentakab


Alamat: No 18, Temerloh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 SRI BATIK HOTEL

    6.19 km dari Mentakab


Alamat: Jalan Chengal 2, Temerloh
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top