Daftar hotel di sekitar Mount Kinabalu - Mount Kinabalu, Kota Belud, Sabah, Malaysia.

 

1 HYATT REGENCY KINABALU

    0.57 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Jalan Datul Salleh Sulong, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 WIND VALLEY FARMSTAY TRIPLE BED ROOM

    6.05 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Jalan Cinta Mata Mesilou, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 102 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Dream World Resort

    6.07 km dari Mount Kinabalu
Dream World Resort terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Taman Negara Kinabalu. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Dream World Resort pilihan sempurna untuk penginapan anda di Taman Negara Kinabalu.

Alamat: Jalan Mesilou Golf Club, Kundasang, Ranau, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 249 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 WIND VALLEY FARMSTAY FAMILY ROOM

    6.24 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Unnamed Road, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 217 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 T Paradise

    7.72 km dari Mount Kinabalu
T Paradise terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Taman Negara Kinabalu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di T Paradise. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, tandas tambahan, linen, cermin, pintu masuk peribadi. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Taman Negara Kinabalu, T Paradise akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Kampung Mesilau, Kundasang, Sabah, Malaysia, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 536 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Kinabalu Mountain Lodge

    7.84 km dari Mount Kinabalu
Berhenti di Kinabalu Mountain Lodge untuk meneroka keajaiban Taman Negara Kinabalu. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah pengemasan harian, khidmat teksi, simpanan bagasi, tempat letak kereta, khidmat bilik. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan teh percuma, linen, cermin, selipar, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk taman. Kinabalu Mountain Lodge adalah pilihan hebat untuk menerokai Taman Negara Kinabalu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 1km before Kinabalu Park entrance on left junction from KK, then is another 1km from the junction to, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Rocky Mountain Lodge

    7.98 km dari Mount Kinabalu
Rocky Mountain Lodge 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Taman Negara Kinabalu. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, pendiang api, simpanan bagasi, tempat letak kereta di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan taman. Rocky Mountain Lodge menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Taman Negara Kinabalu tidak dapat dilupakan.

Alamat: Jalan Cinta Mata Mesilou, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 90 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 Jorica Lodge A

    8.06 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Kampung Tinompok, Kundasang, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 Jorica Lodge B

    8.07 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Kampung Tinompok, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Sutera Sanctuary Lodges at Kinabalu Park

    8.22 km dari Mount Kinabalu
Kinabalu Park (World Heritage Site - UNESCO) 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Taman Negara Kinabalu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, pendiang api, kedai cenderahati, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, tandas tambahan, kopi segera percuma, teh percuma, pendiang api. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan denai kembara, taman. Kinabalu Park (World Heritage Site - UNESCO) menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Taman Negara Kinabalu tidak dapat dilupakan.

Alamat: Mount Kinabalu National Park, Kinabalu Park, 88100, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 969 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 J Residence

    8.38 km dari Mount Kinabalu
J Residence adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Taman Negara Kinabalu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, linen, cermin, pintu masuk peribadi, selipar. Akses ke kemudahan hotel taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Taman Negara Kinabalu ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di J Residence.

Alamat: P.O. Box 10640, Kg Kalanggaan, Mile 35, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 401 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Ayana Holiday Resort

    8.46 km dari Mount Kinabalu
Terletak di lokasi utama di Taman Negara Kinabalu, Ayana Holiday Resort puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, linen, cermin, pintu masuk peribadi, selipar. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Taman Negara Kinabalu, Ayana Holiday Resort akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 600 Meters From Mount Kinabalu National Park, Kampung Kalanggaan, Mile 35, Tinompok National Park, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 119 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Oppa 28 Hotel

    8.47 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Jalan Tun Hussien Onn, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 Holiday kundasang

    8.48 km dari Mount Kinabalu


Alamat: Jalan Cinta Mata Mesilou, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 WIND VALLEY FARMSTAY (DOUBLE BED ROOM)

    8.64 km dari Mount Kinabalu


Alamat: MSLU 107 BELB KG MASILOU, Taman Negara Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top