Daftar hotel di sekitar Murni International College, Nilai - PT. 12914, Persiaran Pusat Bandar, Bandar Baru Nilai, Jalan BBN 1/7f, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.

 

    0.23 km dari Murni International College, Nilai
Berhenti di Hotel Time untuk meneroka keajaiban Nilai. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, dobi layan diri, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk tab panas, padang golf (dalam jarak 3 km) , taman. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Nilai ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Time.

Alamat: PT 12940 Jalan BBN 1/7D, Nilai
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.24 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: PT 12889 Jalan BBN 1/7D, Bandar Baru Nilai, Nilai
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.25 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: Aster pusat perniagaan&Residensi mesa Putra Nilai, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.33 km dari Murni International College, Nilai
Hotel Golden View Nilai terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Nilai. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Golden View Nilai. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, pemanas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Nilai, Hotel Golden View Nilai akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot Pt 12952, Jalan BBN 1/7D, Nilai
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.34 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: PT12955,Jalan BBN 1/7d, Nilai Square Commercial Centre, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.36 km dari Murni International College, Nilai
Terletak di lokasi utama di Nilai, Hotel Seri Nilai puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, khidmat teksi, meja depan 24 jam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan tuala, mesin faks, tandas tambahan, tablet dalam bilik, cermin untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Nilai ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Seri Nilai.

Alamat: PT 12990, Putra Indah 3B, Nilai
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.45 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: PT 9999, Jalan BBN 1/3 D Putra Point Phase 2A, Putra Nilai, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.59 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: PT 7258 and PT 7259 Jalan BBN 1/2 A, Kampung Bukit Kadir, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.69 km dari Murni International College, Nilai
Sai Villa Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Nilai, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Sai Villa Hotel.

Alamat: PT 7337 Putra Point Phase 1, Jalan 1/2C Putra Nilai, Nilai
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.83 km dari Murni International College, Nilai
Terletak di Putra Nilai, The Aston Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Nilai. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, bar mini, televisyen untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Aston Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Nilai.

Alamat: PT. 7182, Jalan BBN 1/2E, Nilai
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.9 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: Persiaran Ilmu, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.06 km dari Murni International College, Nilai
Aeton Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Nilai, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Aeton Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Nilai.

Alamat: PT 12151, Jalan BBN 1/1F,, Nilai
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.33 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: Lot G-16, Pusat Membeli Belah Mesa, Pusat Perniagaan & Residensi Mesa,, Persiaran Ilmu, Putra Nilai,, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.34 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: MesaMall, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.4 km dari Murni International College, Nilai


Alamat: Persiaran Ilmu, Nilai
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top