Daftar hotel di sekitar New Bus Station - 1506, Felda Kechau, 27200 Kuala Lipis, Pahang, Malaysia.

 

1 Hotel Bestari

    0.18 km dari New Bus Station


Alamat: 42 & 43, Lorong BBKL 2/2/1, Bandar Baru Kuala Lipis, 27200 Kuala Lipis, Pahang D.M., Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Star-Well hotel

    0.23 km dari New Bus Station


Alamat: Bandar Baru Kuala Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Hotel Bestari Prima

    0.41 km dari New Bus Station


Alamat: 28, Lorong BBKL 2/3/2, Bandar Baru Kuala Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Hotel Centrepoint

    0.45 km dari New Bus Station
Terletak di lokasi utama di Kuala Lipis, Hotel Centrepoint puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, restoran di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia cermin, tuala, pengesan asap, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Centrepoint.

Alamat: Level 5, Lipis CentrePoint, 27200 Kuala Lipis, Pahang Darul Makmur, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 7Suite Homestay @ Centrepoint

    0.45 km dari New Bus Station


Alamat: Level 7, Lipis Centrepoint Complex, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 POLY STAR HOTEL

    0.47 km dari New Bus Station


Alamat: NO. 5, JALAN BUKIT BIUS, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 D Valley Inn

    0.54 km dari New Bus Station
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kuala Lipis Town Center, D Valley Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti penyaman udara, meja, televisyen, TV satelit/kabel, pancuran. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) . D Valley Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lipis tidak dapat dilupakan.

Alamat: Wisma UMNO, Jalan Bukit Bius, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 Lipis Plaza Hotel

    0.78 km dari New Bus Station
Lipis Plaza Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lipis. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Lipis Plaza Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lipis.

Alamat: Lot 6 Kompleks Taipan, Jalan Benta / Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 U Design Hotel Kuala Lipis

    0.98 km dari New Bus Station


Alamat: 7 Jalan Bukit Residen, Komersial Bukit Residen, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Villa ZH Kuala Lipis

    18.65 km dari New Bus Station


Alamat: kampung gua,padang tengku, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 Countryview Recreation Park & Resort

    23.27 km dari New Bus Station
Terletak di Bandar Raub, Countryview Recreation Park & Resort adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Raub. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan kedai runcit, pengemasan harian, fotokopi, khidmat pos, khidmat teksi di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan papan damak, memancing, meja billiard, ping pong, taman. Countryview Recreation Park & Resort menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Raub tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lot 1937 Jeram Besu Mukim Sega, Benta, Kampung Jeram Besu
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Jerantut Hill Resort

    25.96 km dari New Bus Station
Berhenti di Jerantut Hill Resort untuk meneroka keajaiban Pahang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Jerantut Hill Resort memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot 1284, Jalan Benta,, Jerantut
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Tanah Aina Fahad - Hostel

    28.11 km dari New Bus Station


Alamat: Lot 1053, Mukim Ulu Dong,, Pahang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 Xcape Resort at Taman Negara

    36.62 km dari New Bus Station
Xcape Resort at Taman Negara terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pahang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan kedai runcit, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, restoran di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan kopi segera percuma, teh percuma, sofa, tuala, ruang tamu asing untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Xcape Resort at Taman Negara menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pahang tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lot 818,Kampung Kuala Tahan, Pahang
Harga permulaan: MYR 159 | Selengkapnya:
   

Back to Top