Daftar hotel di sekitar Padang Tengku - Kampung Beralas, 27100 Padang Tengku, Pahang, Malaysia.

 

    9.02 km dari Padang Tengku
Terletak di lokasi utama di Kuala Lipis, Hotel Centrepoint puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, restoran di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia cermin, tuala, pengesan asap, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Centrepoint.

Alamat: Level 5, Lipis CentrePoint, 27200 Kuala Lipis, Pahang Darul Makmur, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.02 km dari Padang Tengku
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kuala Lipis Town Center, D Valley Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti penyaman udara, meja, televisyen, TV satelit/kabel, pancuran. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) . D Valley Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lipis tidak dapat dilupakan.

Alamat: Wisma UMNO, Jalan Bukit Bius, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.04 km dari Padang Tengku


Alamat: Level 7, Lipis Centrepoint Complex, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.1 km dari Padang Tengku


Alamat: NO. 5, JALAN BUKIT BIUS, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.17 km dari Padang Tengku
Lipis Plaza Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lipis. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Lipis Plaza Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lipis.

Alamat: Lot 6 Kompleks Taipan, Jalan Benta / Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.24 km dari Padang Tengku


Alamat: Bandar Baru Kuala Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.38 km dari Padang Tengku


Alamat: 42 & 43, Lorong BBKL 2/2/1, Bandar Baru Kuala Lipis, 27200 Kuala Lipis, Pahang D.M., Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.38 km dari Padang Tengku


Alamat: 7 Jalan Bukit Residen, Komersial Bukit Residen, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    9.48 km dari Padang Tengku


Alamat: 28, Lorong BBKL 2/3/2, Bandar Baru Kuala Lipis, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    13.02 km dari Padang Tengku


Alamat: kampung gua,padang tengku, Kuala Lipis
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    24.93 km dari Padang Tengku
Terletak di Bandar Raub, Countryview Recreation Park & Resort adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Raub. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan kedai runcit, pengemasan harian, fotokopi, khidmat pos, khidmat teksi di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan papan damak, memancing, meja billiard, ping pong, taman. Countryview Recreation Park & Resort menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Raub tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lot 1937 Jeram Besu Mukim Sega, Benta, Kampung Jeram Besu
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    32.98 km dari Padang Tengku


Alamat: Lot 1053, Mukim Ulu Dong,, Pahang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    34.13 km dari Padang Tengku
Berhenti di Jerantut Hill Resort untuk meneroka keajaiban Pahang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Jerantut Hill Resort memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot 1284, Jalan Benta,, Jerantut
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top