Daftar hotel di sekitar Pantai Bandar Mersing - Jalan Tun Dr. Ismail, Mersing Kechil, 86800 Mersing, Johor, Malaysia.

 

    0.42 km dari Pantai Bandar Mersing
Hotel Seri Malaysia Mersing adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mersing, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran, khidmat dobi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti kolam renang terbuka, taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel Seri Malaysia Mersing pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: Lot TTB 641 Jalan Ismail, 86800 Mersing, Johor, Mersing
Harga permulaan: MYR 152 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.6 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: Jalan Abu Bakar, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.62 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: NO 87,88 &89 JLN SULAIMAN BANDAR TEPIAN SUNGAI, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.63 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: 71, Jalan Sulaiman, Bandar Tepian Sungai, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.65 km dari Pantai Bandar Mersing
Mersing Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mersing. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Mersing Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti tuala, internet wayarles, penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Mersing Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: No.1 Jalan Dato Timur Mersing, Mersing
Harga permulaan: MYR 68 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.67 km dari Pantai Bandar Mersing
Myra Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mersing. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan tuala, rak baju, selipar, televisyen skrin rata, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Mersing ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Myra Hotel.

Alamat: 27 A, Tingkat 1, Jalan Ismail, Mersing
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.69 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: 345H & 345J, Tingkat 1, 2 & 3 Bersama Tingkat Atas, Jalan Ismail, (CALL BEFORE ARRIVAL / AFTER BOOKI, Mersing
Harga permulaan: MYR 468 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.72 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: 72A, 73A, Jalan Sulaiman, Bandar Tepian Sungai, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.79 km dari Pantai Bandar Mersing
Hotel Riverside terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mersing. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Riverside.

Alamat: 74, Jalan Sulaiman, Mersing
Harga permulaan: MYR 93 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.98 km dari Pantai Bandar Mersing
Timotel Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mersing, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Timotel Hotel.

Alamat: 839, Jalan Endau, Mersing
Harga permulaan: MYR 143 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.01 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: JALAN KURAU, TAMAN MERSING, Mersing
Harga permulaan: MYR 300 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.09 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: 10-C Jalan Jemaluang, Mersing
Harga permulaan: MYR 80 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.12 km dari Pantai Bandar Mersing
Singhome Holiday House 2.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Mersing. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, sewa kereta, kawasan lounge/TV kongsi di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, kipas. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Singhome Holiday House pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: No.1739 Jalan Kurau, Taman Mersing, Mersing
Harga permulaan: MYR 371 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.13 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: No. 38, Tingkat 1 and 2, Jalan Jeti, Bandar Tepian Sungai, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.17 km dari Pantai Bandar Mersing


Alamat: 1820 Jalan Kekek, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top