Daftar hotel di sekitar Pantai Kampung Tekek - Pantai Kampung Tekek, Tioman Island, Pahang, Malaysia.

 

1 Tioman Dive Resort

    2.39 km dari Pantai Kampung Tekek
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kampung Air Batang / Pantai ABC, Tioman Dive Resort menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tioman Dive Resort adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Tioman atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Kampung Air Batang, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 213 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Berjaya Tioman Resort

    2.5 km dari Pantai Kampung Tekek
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kampung Lalang, Berjaya Tioman Resort menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, pengangkutan lapangan terbang, penjagaan kanak-kanak, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, ruang tamu asing, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk pusat kecergasan, sauna, padang golf (di lokasi), kolam renang terbuka, spa. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Tioman, Berjaya Tioman Resort akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: P.O. box 4 Mersing, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 397 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 SELESA Tioman Apartments

    4.37 km dari Pantai Kampung Tekek
Selesa Tioman Apartment @ Tioman Horizon Condotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Tioman. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kedai runcit, pengemasan harian, penghantaran barang runcit, khidmat pos, khidmat teksi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan rak baju, kopi segera percuma, bilik persalinan, linen, cermin. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti kolek, denai kembara, sewa peralatan sukan air, selam snorkel, pantai peribadi, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Selesa Tioman Apartment @ Tioman Horizon Condotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Tioman tidak dapat dilupakan.

Alamat: Kampung Tekek, Tioman Island, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 209 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Paya Beach Spa & Dive Resort

    4.88 km dari Pantai Kampung Tekek
Paya Beach Spa & Dive Resort 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Tioman. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, pengangkutan lapangan terbang, fasiliti mesyuarat, pusat perniagaan, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang terbuka, spa, rumah urut, sukan air (tidak bermotor). Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Paya Beach Spa & Dive Resort pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Tioman.

Alamat: Lot 71 & 77, Kampong Paya, Pulau Tioman, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 254 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Tioman Paya Resort

    5.54 km dari Pantai Kampung Tekek
Tioman Paya Resort terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Tioman. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Pengemasan harian, kedai cenderahati, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga, kemudahan BBQ hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel selam snorkel, taman, sukan air (bermotor), sukan air (tidak bermotor), karaoke akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Tioman, Tioman Paya Resort akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Kampung Paya, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 262 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Juara Mutiara Resort

    5.63 km dari Pantai Kampung Tekek
Terletak di lokasi utama di Pulau Tioman, Juara Mutiara Resort puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including kedai runcit, pengemasan harian, kedai cenderahati, penghantaran barang runcit, khidmat teksi, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk bot, kolek, papan damak, denai kembara, sewa peralatan sukan air. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Tioman, Juara Mutiara Resort akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 357, Juara Village, Tioman Island, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 98 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Juara Beach Resort

    5.68 km dari Pantai Kampung Tekek
Juara Beach Resort terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Tioman. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kedai cenderahati, khidmat teksi, Wi-Fi di tempat awam, sewa kereta, restoran tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, linen, loker untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk bot, kolek, sewa peralatan sukan air, selam snorkel, pantai peribadi. Juara Beach Resort menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Tioman tidak dapat dilupakan.

Alamat: Kampung Juara, Juara, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 151 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 Santai Bistro Restaurant and Chalet

    5.79 km dari Pantai Kampung Tekek
Terletak di lokasi utama di Pulau Tioman, Santai Bistro Restaurant and Chalet puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, parkir valet, tempat letak kereta, pemindahan dari/ke lapangan terbang, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk pantai persendirian, mandian air panas , kolam renang dalam, menyelam, memancing. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Santai Bistro Restaurant and Chalet pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Tioman.

Alamat: Pulau Tioman, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 131 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 Permata Beach Chalet

    5.98 km dari Pantai Kampung Tekek


Alamat: Kampung Juara,Pulau Tioman Kuala Rompin Pahang, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Standard [email protected] Beach

    5.99 km dari Pantai Kampung Tekek


Alamat: Kampong Paya, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 286 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 The Village Chalet

    6.02 km dari Pantai Kampung Tekek
Tamara Resort 0102377788 terletak di kawasan popular Kampung Juara. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, khidmat tiket, fotokopi, daftar masuk/keluar peribadi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, meja, beranda/teres. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Tamara Resort 0102377788 memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot 423, Juara Village, Tioman Island Rompin, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 196 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Aman Tioman Beach Resort

    6.28 km dari Pantai Kampung Tekek


Alamat: Lot 73, Kampung Paya, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 131 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Beach Shack Chalet

    6.42 km dari Pantai Kampung Tekek
Berhenti di Beach Shack Chalet untuk meneroka keajaiban Pulau Tioman. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat teksi, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, pengangkutan lapangan terbang, kemudahan BBQ. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia linen, cermin, pintu masuk peribadi, tuala, almari. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti bot, kolek, denai kembara, sewa peralatan sukan air, selam snorkel, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Beach Shack Chalet memenuhi keperluan anda.

Alamat: Kampung Juara, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 196 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 The Barat Tioman Beach Resort

    6.47 km dari Pantai Kampung Tekek
The Barat Tioman Beach Resort terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Tioman. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di The Barat Tioman Beach Resort. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, minuman alu-aluan percuma, linen, cermin, tuala. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti bot, kolek, papan damak, sewa peralatan sukan air, luncur angin. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di The Barat Tioman Beach Resort.

Alamat: Lot 438 Kampung Juara, Pulau Tioman, 26800 Rompin, Pahang, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 217 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 1511 Coconut Grove

    6.54 km dari Pantai Kampung Tekek
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pulau Tioman, 1511 Coconut Grove menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, Wi-Fi di tempat awam, restoran, khidmat dobi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti sukan air (tidak bermotor). Kemudahaan dan keselesaan menjadikan 1511 Coconut Grove pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Tioman.

Alamat: Kampung Juara, Pulau Tioman
Harga permulaan: MYR 356 | Selengkapnya:
   

Back to Top