Daftar hotel di sekitar Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu - pantai Tanjung batu, 97000 Bintulu, Serawak, Malaysia.

 

1 Imperial Suites Bintulu

    0.96 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Imperial Suites Bintulu 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, dapur, mesra kerusi roda, pengemasan harian tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti rak baju, linen, cermin, sofa, tuala. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak). Imperial Suites Bintulu adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 3213,3630,3631, Tanjung Batu Road,, Bintulu
Harga permulaan: MYR 283
   
Back to Top 

2 Regent Hotel

    1.11 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Regent Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Bintulu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Bintulu boleh tawarkan dengan menjadikan Regent Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 166-169 Kemena Commercial Centre, Jalan Tanjung Batu, P.O. Box 47, Bintulu
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

3 OYO 44102 My Inn

    1.14 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
My Inn 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. My Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Bintulu tidak dapat dilupakan.

Alamat: Sublot 197,Lot 960, Block 31,Kemena land District, No 95, Kemena Commercial Centre, Jalan Tanjung Ba, Bintulu
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

4 SV SEAVIEW BUSINESS INN

    1.15 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu


Alamat: Jalan Tanjung Batu, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 DK Value Inn

    1.19 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Terletak di Bandar Bintulu, DK Value Inn adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Bintulu. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel meja biliard akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di DK Value Inn.

Alamat: No 188A, Lot 1007, Kemena Commercial Centre, Jalan Tg. Batu, Bintulu
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

6 OYO 1165 Kris Lodge

    1.19 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu


Alamat: Sublot 232, Ground Floor Kemena Commercial Centre, Jalan Tanjung Batu, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 OYO 89411 900 Inn

    1.5 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Terletak di lokasi utama di Bintulu, 900 Inn Bintulu puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, cermin untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di 900 Inn Bintulu.

Alamat: Lot 900, S/L 96, Ground Floor, Fortune Park Commercial Centre, Jalan Tanjung Batu, 97000 Bintulu, Sa, Bintulu
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

8 Promenade Hotel Bintulu

    1.54 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Promenade Hotel Bintulu terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Bintulu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Promenade Hotel Bintulu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Promenade Hotel Bintulu adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 8074, No. 178, Bintulu Sentral, Jalan Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 169
   
Back to Top 

9 JC Mark Hotel

    1.62 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
JC Mark Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, pembersih udara, rak baju, tablet dalam bilik, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, JC Mark Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 109 (Lot 8180-8185), Block 31, Kemena Land District, Bintulu City Center, Bintulu, Malaysia, Bintulu
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

10

    1.68 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu


Alamat: Slot 43 of Plot 7668, Block 31, PH2 Kemena Land District, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 ZEN Rooms Ambassador Residence

    1.7 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu


Alamat: LOT 250-254, Jalan Tanjung Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 Inn86

    1.71 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Terletak di lokasi utama di Bintulu, Inn86 puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Inn86. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, linen, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Inn86.

Alamat: LOT7551, GROUND FLOOR, ASSYAKIRIN COMMERCIAL SQUARE,, Bintulu
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

13 WIWO Hotel

    1.71 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Bintulu, WIWO Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, fotokopi, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) . WIWO Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 116-124, Lot 7668, Block 31, Kemena Land District, Bintulu
Harga permulaan: MYR 127
   
Back to Top 

14 Motel Kapok

    1.77 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu
Motel Kapok 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, tuala, penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Motel Kapok.

Alamat: Sublot No. 74, Parent Lot 7668 Jalan Kidurong, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia, Bintulu
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

15 OYO 89624 4Orty Inn

    1.8 km dari Pantai Ria Tanjung Batu Bintulu


Alamat: Sublot 4, Lot 472/32, Sublot 1-3 & 2nd, KLD, Jalan Tun Abdul Razak, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top