<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Pantai Sepat


Daftar hotel di sekitar Pantai Sepat - Pantai Sepat, 26060, Pahang, Malaysia.

 

1 Ceri Merah Homestay

    0.09 km dari Pantai Sepat


Alamat: 4 lorong kempadang jaya 10 perumahan kempadang jaya, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 SenroseInn Hotel

    0.37 km dari Pantai Sepat


Alamat: No.54 Jalan Tanjung Lumpur 7 Kuantan, Pahang Malaysia, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Swiss-Belhotel Kuantan

    0.37 km dari Pantai Sepat


Alamat: Jalan Tanjung Lumpur 1, Kuantan Waterfront Resort City, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 SENROSE HOTEL

    0.37 km dari Pantai Sepat


Alamat: B54 Jalan Tanjung Lumpur 7, Kuantan
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

5 OYO 709 TGL Hotel

    0.38 km dari Pantai Sepat
Terletak di lokasi utama di Kuantan, TGL Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, pancuran, kawasan tempat duduk. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuantan ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di TGL Hotel.

Alamat: No 14 Jalan Tanjung Lumpur 7, Kuantan
Harga permulaan: MYR 80
   

Back to Top 

6 OYO 889 Hotel Cherita Rooms

    0.44 km dari Pantai Sepat
Cherita Rooms 1.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuantan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Cherita Rooms. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuantan ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Cherita Rooms.

Alamat: No.12, Jalan Tanjung Lumpur, Peramu, Kuantan
Harga permulaan: MYR 80
   

Back to Top 

7 OYO 89981 Nyamanya Hotel

    0.46 km dari Pantai Sepat


Alamat: No. 5, Jalan Tanjung Lumpur 7, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   

Back to Top 

8 Kuantan Seaview Homestay

    0.56 km dari Pantai Sepat


Alamat: Imperium Residence, Kuantan Waterfront Resort City, Jalan Tanjung Lumpur 1, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Homestay tg lumpur

    0.85 km dari Pantai Sepat


Alamat: Jalan Tanjung Lumpur, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 One [email protected] Seafront Residence

    1.11 km dari Pantai Sepat


Alamat: Jalan Kuantan - Kemaman, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Mega View Hotel

    1.63 km dari Pantai Sepat
Terletak di lokasi utama di Kuantan, Mega View Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, karpet, kopi segera percuma, teh percuma, cermin. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti rumah urut. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuantan, Mega View Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 567, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 160
   
Back to Top 

12 Classic Hotel Kuantan

    1.66 km dari Pantai Sepat
Classic Hotel Kuantan adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuantan, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, bar mini boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Classic Hotel Kuantan menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuantan tidak dapat dilupakan.

Alamat: No.7,Bangunan LKNP (Hotel Pahang), Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

13 Rumah Tamu An Nur

    1.66 km dari Pantai Sepat


Alamat: a 1105 taman selamat baru, lorong selmat 2, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 OYO 89304 Elite Hotel

    1.72 km dari Pantai Sepat
Terletak di Bandar Kuantan, Elite Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Elite Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Elite Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: 78, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

15 Fargo Boutique Hotel

    1.77 km dari Pantai Sepat
Terletak di Bandar Kuantan, Fargo Boutique Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Fargo Boutique Hotel.

Alamat: No. 27,Jalan Mahkota, Pahang, Kuantan
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top