Daftar hotel di sekitar Pantai Tanjung Leman - 83030 Mersing, Johor, Malaysia.

 

    2.16 km dari Pantai Tanjung Leman
Berhenti di Felda Residence Tanjung Leman untuk meneroka keajaiban Mersing. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including mesin faks, kedai cenderahati, fotokopi, pencetak, meja depan 24 jam, are at hand. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, bar mini, beranda/teres. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman. Felda Residence Tanjung Leman menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Mersing tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lot Ptd 144 , Mukim Tenggaroh, Mersing
Harga permulaan: MYR 134 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    11.17 km dari Pantai Tanjung Leman
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Mersing, Sibu Island Resort menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. All the necessary facilities, including pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga, restoran, peti deposit keselamatan, kedai, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan penyaman udara, meja, bar mini, beranda/teres, telefon. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, gelanggang tenis, taman, sukan air (bermotor). Sibu Island Resort menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Mersing tidak dapat dilupakan.

Alamat: PO Box 81, Kota Tinggi, Pulau Sibu
Harga permulaan: MYR 359 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    11.25 km dari Pantai Tanjung Leman
Terletak di lokasi utama di Pulau Sibu, Sari Pacifica Resort & Spa, Sibu Johor puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, pengangkutan lapangan terbang, kemudahan BBQ terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, teh percuma, minuman alu-aluan percuma, cermin, selipar. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk bot, sewa peralatan sukan air, selam snorkel, pantai peribadi, pusat kecergasan. Sari Pacifica Resort & Spa, Sibu Johor menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Sibu tidak dapat dilupakan.

Alamat: Pulau Sibu Tengah, Mersing, Pulau Sibu
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    19.91 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: Kampung Pasir Panjang, Pulau Tinggi, Johor, Pulau Tinggi
Harga permulaan: MYR 468 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    19.91 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: Lot 44, Pulau Tinggi
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    31.98 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: Pulau Babi Besar Mersing JOhor, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    32.01 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: Pulau Babi Besar, Mersing, Johor, Malaysia, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    32.22 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: Lot 4 Pulau Babi Besar, Mersing
Harga permulaan: MYR 752 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    33.19 km dari Pantai Tanjung Leman
D'Coconut Island Resort 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Mersing. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including tempat letak kereta, restoran, lawatan, bar tepi kolam, peti deposit keselamatan, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pantai peribadi, kolam renang terbuka, taman, sukan air (tidak bermotor). Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, D'Coconut Island Resort memenuhi keperluan anda.

Alamat: Pulau Besar, Mersing
Harga permulaan: MYR 301 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    33.44 km dari Pantai Tanjung Leman
Aseania Resort Pulau Besar adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mersing, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi di tempat awam, kemudahan BBQ, restoran, kedai kopi, bar hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti penyaman udara, meja, bar mini, beranda/teres, televisyen. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti papan damak, selam snorkel, kolam renang terbuka, spa, kolam renang (kanak-kanak). Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Aseania Resort Pulau Besar.

Alamat: No. 5, Jalan Abu Baker, Pulau Besar,, Mersing
Harga permulaan: MYR 347 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    34.47 km dari Pantai Tanjung Leman
Sweet Hotel terletak di kawasan popular Bandar Mersing. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, internet LAN (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Sweet Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: 5, Jalan Jemaluang, Mersing
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    35.26 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: 25 Jalan Indah 3, Taman Wawasan Indah, Mersing
Harga permulaan: MYR 334 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    35.42 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: jalan indah 4, Mersing
Harga permulaan: MYR 155 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    35.6 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: No. 96 Jalan Petola, Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    35.94 km dari Pantai Tanjung Leman


Alamat: LOT 1717, LORONG 6, JALAN MAHKOTA, 86800 MERSING, johor, malaysia., Mersing
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top